Csiga kerítés, 8 m, 2 db

  • Egyszerű, ökológiai és könnyen szerelhető zöldségek és gyümölcsök kártevők elleni védelemre
Csiga kerítés, 8 m, 2 db
Csiga kerítés, 8 m, 2 db
Csiga kerítés, 8 m, 2 db
Csiga kerítés, 8 m, 2 db
Csiga kerítés, 8 m, 2 db
Csiga kerítés, 8 m, 2 db
Csiga kerítés, 8 m, 2 db
Csiga kerítés, 8 m, 2 db
Bestsellrunk
7 699,00 Ft
/ db brutto
Könnyű termék visszaküldés 30 nap a vásárlástól számítva
Ingyenes szállítás 18 000,00 Ft

WENKO Csiga kerítés, 8 m, 2 db. A csigák és más apró lények tönkretehetik az otthoni kert terményeit, amelyeket gondosan gondozunk. A kártevők megállításához egyszerű módszerek vannak. Ami a legfontosabb - környezetbarát módon biztosítható a csigák ellen. Bájos és egyszerű kialakítású kerítést kínálunk a csigák ellen.

A termék két szalagból áll - egyenként 8 m hosszú hálókból és 16 rögzítőből. A karók és a kerítések a kert formájához és igényeihez igazíthatóak, és felszerelésük nagyon egyszerű és gyors - csak a csapokat kell a földbe hajtani, és a hálót kinyújtani körülöttük. Csak egy kis eszközre van szüksége, amely megvédi gyümölcsét és zöldségét, például epret vagy retket a falánk csigáktól. Ugyanakkor a kerítés nem feltűnő, köszönhetően a háló réz színének és alacsony magasságának - csak 2 cm. Ez a magasság elegendő és hatékonyan védi a növényeket.

A csigakerítés ökológiai megoldás - ennek köszönhetően nem szükséges olyan vegyszereket használni, amelyek nemcsak ellenségesek a csigákkal, hanem károsak lehetnek az általunk termesztett növényekre is, és azt akarják, hogy egészségesek és ökológiaiak legyenek. A kerítés rézszalagból készült, amely hatékonyan elriasztja a hívatlan vendégeket. Nyálkájuk valószínűleg kémiailag reagál a rézzel, olyan vegyületeket hozva létre, amelyek irritálják ezeket az állatokat, vagy olyan ingerré válnak, amely elektromos impulzusokat vált ki. Ebből a fémből készült kerítés használatával biztosak lehetünk abban, hogy a csigák nem közelítik meg az ilyen akadályokkal körülvett növényeket.


A termék jellemzői:

  • rézszalagból készült csiga kerítés,
  • a készlet két 8 m-es szalagból és 16 rögzitőből áll,
  • magassága: 2 cm,
  • könnyű és gyors felszerelés,
  • a kerítés a visszafogott színek miatt nem feltűnő,
  • hatékonyan védi a gyümölcsöket és zöldségeket a csigáktól,
  • csigabarát, ökológiai és növénybarát megoldás,
  • a neves német WENKO márka terméke.
Gyártó
Termékkód:
50919
Darabszám a csomagban
2
Hosszúság (cm)
1600
Magasság (cm)
2
Uralkodó szín
réz
Uralkodó anyag
fém
Kérdez termékrol
Ha a fenti leírás nem elég az Ön számára, küldje el nekünk kérdését a termékkel kapcsolatban. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatok feldolgozása a Adatvédelmi irányelvek . Küldésükkel elfogadja annak rendelkezéseit.
Írja meg a véleményét
A te értékelésed:
5/5
Adja hozzá saját termékfotóját:
pixel