LINHA mobil konyhai polc, 3 szintes, bambusz

  • Bambusz polc kerekeken a konyhába - egy masszív bútor az 5five márkától Egyszerűen okos
LINHA mobil konyhai polc, 3 szintes, bambusz
LINHA mobil konyhai polc, 3 szintes, bambusz
LINHA mobil konyhai polc, 3 szintes, bambusz
LINHA mobil konyhai polc, 3 szintes, bambusz
15 999,00 Ft
/ db brutto
Könnyű termék visszaküldés 30 nap a vásárlástól számítva
Ingyenes szállítás 18 000,00 Ft

Gumikerekes bambuszpolc a konyhába - masszív bútor az 5five márkától Egyszerűen okos

  • Természetesen tartós:A bambusz az egyik legtartósabb tartós fafajták. A babakocsi világos, bézs árnyalatú. Egyértelműen ő értékelni fogod!
  • Jól átgondolt:A mobilpolc három részből áll polcok, oldalt rögzítve. Ennek köszönhetően a babakocsi mozgatásakor semmi sem történik nem esik le. Kényelmesen megváltoztathatja a helyét.
  • Csak így:A három polc mindegyike elég sokat kínál felület. Könyvespolc méretei: 45,3 cm hosszú x 22 cm széles x 80 cm magasság. A polcok közötti távolság 27 cm.
  • Elegáns dizájn: Ez a bútor az egyszerűség és az egyszerűség kombinációja funkciókat. A legjobb páros. Használja a polcot a konyhában, a teraszon vagy a... fürdőszoba. Tartsa kéznél a legfontosabb dolgokat.
  • Könnyen tisztítható: A bambuszfa nem igényel különösebb gondozást gondoskodás. Csak időnként egy portörlő kendőre és egy impregnálóra van szüksége.

Fa polc kerekeken, amelyek szilárdan rögzítettek és kissé forognak. Okos, kényelmes és gyors módja a rendrakásnak. Könnyítse meg az életed.

Termékkód:
69407
Uralkodó szín
barna
Uralkodó anyag
bambusz
Hosszúság (cm)
45,3
Szélesség (cm)
22
Magasság (cm)
80
Kérdez termékrol
Ha a fenti leírás nem elég az Ön számára, küldje el nekünk kérdését a termékkel kapcsolatban. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatok feldolgozása a Adatvédelmi irányelvek . Küldésükkel elfogadja annak rendelkezéseit.
Írja meg a véleményét
A te értékelésed:
5/5
Adja hozzá saját termékfotóját:
pixel