Bútorok és kiegészítők

( Termék mennyiség: 13 )

Az otthoni berendezéseknek tükrözniük kell az ízlését és meg kell felelniük az igényeinek. Milyen bútorokat és kiegészítőket választ? Minimalista vagy, esetleg eklektikus belső térrel és művészi érintéssel szeretné díszíteni lakását? Függetlenül a választott stílustól, boltunkban mindent megtalál, ami az otthon berendezéséhez és dekorálásához szükséges.

Nappali bútorok

A nappali a reprezentatív tér - itt töltjük az időt a vendégekkel. Ezért különös gondossággal választjuk ki a nappali bútorokat. A komódok, szekrények, polcok és könyvespolcoknak egymáshoz kell passzolniuk. Ehhez adjunk hozzá egy kényelmes kanapét és ízléses dekorációkat. Ne feledkezzünk meg a kávézóasztalról, vagy talán egy egész szett szükséges? A nappali bútorait szintén a családi igények alapján választják. Ha a nappali éjszakára hálószobává alakul, nem csak egy kényelmes, kihúzható kanapéra van szükség, hanem tároló bútorokra is. Jól jönnek a tágas polcok, amelyek képesek könyveket és emléktárgyakat tárolni. A dokumentumoknak és apró csecsebecséknek való komód is fontos eleme a nappali felszerelésének. Egy stílusos konzolasztal is hasznos, ha a nappalija hétfőtől péntekig távmunka helyszíne. A nappali bútoroknak szépeknek, de funkcionálisaknak is kell lenniük. Gondoskodjon arról, hogy ez a belső tér kényelmes legyen, mind a vendégek, mind Ön számára. Szervezzen pihenősarkot a nappaliban a hygge filozófia szellemében - egy kis asztal, egy kényelmes fotel és egy olvasólámpa. Boltunkban megtalálja az összes szükséges nappali bútort és kiegészítőt, amely egyéni karaktert ad az enteriőrnek.

Folyosói bútorok

Mielőtt a vendégeket a nappaliba vezetné, megmutatja nekik a folyosót. Ennek a belső terének, bár kicsi, reprezentatívnak is kell lennie. Nehéznek tűnhet ezt a hatást elérni egy szűk és sötét előszobában, de elegendő a megfelelő folyosói bútorokat felállítani. A legfontosabbak a kabátállványok és a cipőpolcok. A folyosón hagyjuk el a külső ruházatunkat és váltunk otthoni cipőre. Ezen a bútortípuson belül meglepően tágas szekrényeket és cipőtartókat, valamint találékonnyá vált kabátállványokat talál. A sötét előszobát világos bútorok és egy tükör világítja meg, ami továbbá tágasabbnak láttatja a belső teret. Gondoskodjon arról, hogy az előszobája jól megtervezett legyen. Válasszon olyan kabátállványt, amely sok dzsekit képes tartani, és csak az aktuálisan viselt cipőkkel rendelkező cipőszekrényeket válassza. A többi külső ruházatot és cipőt a szekrényben tárolja - ez rendet tart az előszobában. A folyosói bútorokban lévő ülőhelyekkel felszerelt szekrények nagyon praktikusak. A cipő felvétele közbeni leülési lehetőség megkönnyíti a kicsik öltözködését.

Konyhai bútorok

A beépített szekrények nem az egyetlenek, amelyekre a konyhában szükség lehet. A konyhaszekrények során kívül további polcok és állványok is hasznosak lehetnek. Boltunkban konyhai kocsikat is talál, amelyeket különböző célokra használhat, a zöldségek és gyümölcsök tárolásától kezdve egy további munkalapig. Egy kocsi kis konyhában asztalként szolgálhat, míg egy elegáns bárszekrény helyet biztosíthat a boroknak, poharaknak és kiegészítőknek. Szüksége van a konyha tárolókapacitásának növelésére? Álló polcokat vagy a felső szekrények alá függesztett polcokat ajánlunk. Az előbbiek segítenek sok helyet visszanyerni a munkalapon és lehetőséget adnak stílusos tartályok bemutatására szórt termékekhez vagy egy ízléses teásdoboznak. Ne feledjük, hogy szeretünk időt tölteni a konyhában egy csésze meleg tea mellett. Ezért szükség van kényelmes székekre vagy bárszékekre, ahol este leülhet beszélgetni. Boltunkban megtalálja a konyhai bútorokat és kiegészítőket, amelyek növelik ennek a belső térnek a funkcionalitását.

pixel