Evőeszköz tartó

( Termék mennyiség: 4 )

Bizonyára Ön is találkozott már azzal a helyzettel, amikor minden desszertvilla eltűnt? Vagy talán a sajtkés is gyakran veszett el? Ne aggódjon többé! Maantól kezdve minden szükséges konyhai eszköz kéznél lesz egy rendkívül praktikus tartóban.

Eszközrendező

Bemutatjuk Önnek gazdag választékunkat egyedülálló rendezőkből. Ezek segítségével minden villa, kés, teáskanál és egyéb konyhai kiegészítő megtalálja a helyét a praktikus rekesszekben, ahonnan könnyen kiveheti a szükséges tárgyat.

Általában mindennap nem használjuk az evőeszközök teljes készletét, csak egyes darabokat. A többit egy rendezőben tartjuk, amely leggyakrabban egy fiókban van elrejtve. Mivel a konyhaszekrény fiókjai különböző méretűek, evőeszköz tartóink kiválóan alkalmazkodnak - fő előnyük a bővíthetőség. A rendező mozgatható részeinek köszönhetően további rekeszeket nyerhet. A bemutatott evőeszköz tartók műanyagból készülnek több színben, bambuszból és gumifából. Mindegyiket nagyon könnyű tisztán tartani.

Kínálatunkban megtalálhatóak nem bővíthető rendezők is kevesebb rekesszel, valamint egy olyan fiókos evőeszköz tálca, amely szárítóként is szolgál - rozsdamentes acélból készült. Minden evőeszköz tartónk kiváló minőségű anyagokból készül, esztétikusan van befejezve, és modern dizájnjuk remekül mutat bármely konyhában.

pixel