Játék tárolók és szekrények

( Termék mennyiség: 19 )

Gyermek Játéktárolás

Már kisgyermekkortól kezdve a gyerekeknek meg kell tanulniuk, hogyan tartsanak rendet körülöttük és hogyan tárolják a játékaikat egy kis szobában. Minden a játékokkal és a szoba rendbetételével kezdődik. Ha már korán megmutatjuk a gyerekeknek, hogy rendet kell tenniük a játékaikkal, ne szórják szét a ruhákat és a cipőket, és idővel még az ágyukat is megágyazzák és a szennyes ruhákat a szennyeskosárba dobják – biztosan nyerünk egy segítőt, aki szívesen asszisztál nekünk a napi háztartási munkákban. Egy játéktároló doboz olyan megoldás, amely segít rendet tartani a gyerekszobában. Már a legfiatalabb korban meg kell tanítani a gyerekeket, hogy minden tárgynak megvan a maga helye. A játékokat tehát egy ládába, a könyveket egy polcra, a ruhákat egy szekrénybe, a ceruzákat pedig egy szervezőbe az asztalon kell tenni. Íme néhány módszer a játékok tárolására egy gyermekszobában.

Fa Játéktároló

Egy fa játéktároló az egyik tartósabb modell. Előnye, hogy nehezebb, mint a többi tároló, így a helyén marad, megakadályozva, hogy a gyermek magára borítsa. Lehet fedéllel ellátott láda vagy nyitott tároló formájában. Egy fa játékláda akár kényelmes ülőalkalmatosságként is szolgálhat, tökéletes öltözködéshez és a zoknik vagy cipők felvételéhez.

Kerekes Játékláda

Egy nem mindennapi megoldás a kerekes játékláda. A kis kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható, így a játéktároló a gyermekkel együtt vándorolhat a házban. Kényelmes megoldás a szülők számára is, akik nem szeretnének nehéz ládákat cipelni a kockákkal, babákkal vagy autókkal. Választhat klasszikus, műanyagból, fából vagy akár egy valódi kalóz kincsesládát is.

2 az 1-ben Bútor Játéktárolással

Mi lenne, ha két bútordarabot egyesítenénk egyben? Példa erre egy kanapé, amely az ülés alatt rejti a nagy játéktároló rekeszt. Ha a gyermeknek sok különböző játéka van és szereti őket szortírozni, akkor egy különleges, nyitott fiókokkal rendelkező gyermekállvány biztosan megfelelő lesz. A játéktároló rekesz egy kis kihúzható komód alatt is elrejthető, amely ülőalkalmatosságként is szolgálhat. Egy vidám gyermekmotívumokkal ellátott játéktartó doboz minden gyermek szívét megdobogtatja. Ráadásul kiderülhet, hogy meglehetősen kényelmes puff is lehet.

Játékszervezés a Gyermekszobában

Egy gyermekszoba rendszerezése nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Sok játék, kütyü, könyv és ruha megfelelő tárolást igényel a kis helyiség rendjének fenntartásához. A káosz megfékezésében nagyszerű segítséget nyújthat egy játékszervező, például egy nagy láda formájában. Az ilyen szobafelszerelés lehetővé teszi a könnyű és funkcionális tárolást, egyidejűleg a ládákat és dobozokat a szoba dekorációjaként vagy játékelemekként is használhatjuk. Kínálatunkban számos különböző tervezésű és színű játéktároló edényt talál, amelyek nemcsak a kicsiket, de szüleiket is örömmel töltik el. Rendet tartani a gyermekszobában? Az EDAXO.hu kínálatában számos terméket talál, amelyek kétségtelenül megkönnyítik ezt. Ajánlatunk többek között magában foglal egy stílusos, kerekeken guruló játékkosarat, kijelölt rekeszekkel rendelkező tárolószekrényt, vagy különböző típusú szervezőket, például ékszerekhez vagy írószerhez. Termékeinkkel a káosz kezelése sokkal könnyebb lesz. Bátorítjuk Önt, hogy nézze meg kínálatunkat és kellemes vásárlást kívánunk!

pixel