Szárítók és csepegtető tálcák

( Termék mennyiség: 3 )

Az edényszárítók és csepegtető tálcák hasznos kiegészítői minden konyhának. Ezekkel könnyedén megszáríthatja az összes tányért, fazekat, csészét vagy evőeszközt. Az egyes szárítók és csepegtetők méretben, anyagban, szerelési módban, valamint színben és stílusban különböznek. A választék nagyon változatos, így biztosan megtalálja az Ön konyhájához illő kiegészítőt. Választhat különböző tervezésű modelleket. Az egyik megoldás a külön csepegtető tálca az evőeszközök és tányérok számára, amely képes befogadni azonnal a mosogatás után az edényeket. Ha még több szárítóhelyre van szüksége, választhat többszintes edényszárítót. A választásának a konyhában rendelkezésre álló hely és saját igényei szerint kell alakulnia. Egy edényszárító a funkcionalitás mellett díszítheti is a belső teret, így a vizuális szempontok is nagy szerepet játszanak itt.

Edényszárító

Azok az emberek, akiknek nincs nagy, tágas konyhájuk, gyakran nem engedhetik meg maguknak, hogy mosogatógépet helyezzenek el benne. Ez nem alapvető elem a konyhában, és sok helyet foglal. Ilyen helyzetben kézzel mossuk el a tányérokat vagy poharakat. Miután befejeztük, helyezhetjük őket egy edényszárítóra, hogy megfelelően megszáradjanak és újra használatra készen álljanak vagy szekrénybe tehetők. Ha a konyhája nem rendelkezik sok hellyel, akkor egy tálca nélküli edényszárító a legjobb megoldás. Kevés helyet foglal, mégis nagyon funkcionális és kényelmes használatot nyújt. Jó, ha figyel egy olyan kialakításra, amely nem csak edényeket, hanem evőeszközöket is képes befogadni. Alternatívaként, ha a választott szárítónak nincs külön kijelölt helye, beszerezhet egy evőeszköztartót, amely nagyon kompakt, kicsi és kézreálló.

Konyhai Szárítók

Az edényszárítók egyik megkülönböztető kritériuma az, hogy milyen anyagból készültek. Leggyakrabban rozsdamentes acélból vagy műanyagból készült edényszárítókat találhat. A krómacélból készült edényszárítók gyakran nagyobb kiadást jelentenek, de kétségkívül tartósabbak és erősebbek. Ezenkívül elegáns, minimalista kialakításuk van, amely illeszkedik a legtöbb konyhához. Az általuk használt anyag ellenáll a sérüléseknek és a korróziónak. Nagy előny a különböző méretű és formájú modellek széles választéka, amelyek könnyen illeszkednek bármilyen belső stílushoz. A műanyagból készült edényszárítók nagyon ellenállóak a mechanikai sérülésekkel, tisztítószerekkel és magas hőmérsékletekkel szemben. Ráadásul könnyen tisztíthatók és nagyon könnyűek, ami lehetővé teszi, hogy helyről helyre mozgassák őket és az elérhető helyhez igazítsák. A műanyag edényszárítók pultokra helyezhető állványok, akasztós polcok vagy kisebb tartályok formájában (pl. evőeszközök számára) kaphatók. Különböző színekben és formákban kaphatók, így könnyen összehangolhat egy szárítót az ízlésével és preferenciáival.

Edénycsepegtetők – Nélkülözhetetlenek Minden Otthonban

Ha a konyhájában van mosogatógép, és azt naponta használja, egy kis edénycsepegtető még mindig jól jöhet. Ezzel megszáríthatja azokat az edényeket, amelyeket nem lehet a mosogatógépben mosni, vagy amikor sürgősen meg kell mosnia egy csészét vagy tányért, akkor helyezheti azokat a csepegtető tálcára. Érdemes az edényszárítót nem csak a konyha méretéhez, hanem a háztartásban élők számához és az enteriőr stílusához is igazítani. Egykor a csepegtetők nem túl esztétikus, fém vagy műanyag rudakból álltak, amelyek biztosan nem díszítették a konyhát. Ma azonban a modern csepegtetők sokkal érdekesebb tervezésűek és jobb anyagokból készülnek, így érdekes részletekké válnak a konyha enteriőrében. Bármilyen stílust részesít előnyben és bármilyen típusú konyhája van, az edényszárítók minden otthonban nélkülözhetetlenek!

Melyik Csepegtetőt Válasszon?

Amikor edénycsepegtetőt választ, az megjelenése alapján dönthet, de más tényezőket is figyelembe kell vennie. Elsősorban a méret – amely ebben az esetben nagy jelentőséggel bír. Vásárlás előtt érdemes ellenőrizni, mennyi hely áll rendelkezésre a konyhapulton vagy hogy hol kellene telepíteni az edényszárítót. A csepegtető mérete attól is függ, van-e mosogatógépe. Ha nincs, akkor lehet, hogy két szintes edényszárítóra van szüksége. Nagyszerű megoldás a összecsukható edénycsepegtetők, amelyek szükség esetén kibővíthetők, így több felületet nyújtanak az edények szárításához. Áruházunkban különböző anyagokból készült és különböző méretű és színű edénycsepegtetőket talál. Kínálatunkban olyan megoldásokat talál, mint a króm acél szárító, egy színes egyszintes edényszárító, vagy egy bambusz edényállvány. Érdekes lehetőség a sarok szárítók is – mind műanyag, mind króm –, amelyek különösen jól működnek kisebb konyhákban, lehetővé téve a szabad tér még jobb elrendezését. Nézze meg áruházunkban kapható összes edénycsepegtetőt, és válasszon olyan modellt, amely évekig szolgálni fogja Önt!

pixel