Fali tükrök

( Termék mennyiség: 13 )

A tükör az otthoni dekoráció elengedhetetlen elemei közé tartozik. Fő funkciója a képek visszaverése, amely lehetővé teszi a könnyű megtekintést vagy bizonyos ápolási tevékenységek kényelmes elvégzését. Emellett kiváló módja a tér optikai nagyításának és világosításának, valamint hatékony dekorálásának. Sokféle tükör létezik. Különösen népszerűek a falitükrök. Legnagyobb előnyük azonban az, hogy egyszerűen nem foglalnak sok helyet, így kis helyiségekbe is kiválóan alkalmasak.

Függő Fürdőszobai Tükör

A függő fürdőszobai tükör különösen népszerű választás. Ezekben a helységekben, amelyek általában nem túl nagyok, kevesen engedhetik meg maguknak, hogy értékes centimétereket áldozzanak fel egy álló tükörért. A leggyakoribb választás ezért a függő fürdőszobai tükrök. Biztonságos és kényelmes lehetőséget biztosítanak számos higiéniai és kozmetikai eljárás elvégzéséhez. A falra rögzítve gyakorlatilag semmilyen helyet nem foglalnak el, sőt, optikailag megnagyobbítják a belső teret! Olyan helyeken, ahol különösen nehéz helyet szabadítani, jól működik egy 2 az 1-ben megoldás, mint például egy tükörrel vagy polccal ellátott aláépített szekrény. Egy függő fürdőszobai tükör felszerelésekor fontos biztosítani a megfelelő megvilágítást ezen a területen. Ez külön lámpával vagy beépített LED világítással rendelkező speciális fali tükörrel is megoldható.

Fali Tükör Kiválasztása - Mire Figyeljünk?

A falitükrök nemcsak fürdőszobákban, hanem más helyiségekben is megállják a helyüket. A kulcskérdés a megfelelő modell kiválasztása. Hogyan csináljuk? Milyen függő tükröt válasszunk előszobába, nappaliba vagy hálószobába? Mire kell figyelni?

  • Típus – Léteznek hagyományos falra akasztható tükrök, de olyanok is, amelyek ajtóra akaszthatók, teleszkópos karra szerelt modellek, vagy öntapadós tükörfólia formájában.
  • Forma – A téglalapok és négyzetek időtálló formák, amelyek sok stílushoz illenek. A körök és oválok nagyszerűek az éles és geometriai alakú bútorok lágyítására.
  • Keret – Különböző színekben, stílusokban és díszítésekben kapható. A minimalista keretek jól működnek skandináv és modernista berendezésekben, díszesen díszített keretek, ahol az art deco, rusztikus vagy glamour stílusok uralkodnak. A keret nélküli tükrök viszont üvegfelületté alakítják a falat és további dimenziót adnak a belső térnek.
  • Szerelési módszer – Egyes függő tükrök fúrásos rögzítést igényelnek, mások fúrás nélkül szerelhetők fel.
  • Kényelmi szolgáltatások – A modern tükrök egyre funkcionálisabbá válnak.
  • Különféle kiegészítőkkel vannak felszerelve – ruhafogasok, praktikus polcok, LED világítás, fűtőmatracok és akár vezeték nélküli kapcsolat is, amely zenelejátszást tesz lehetővé!

Dekoratív Fali Tükrök

Egy függő szobatükör nemcsak praktikus funkciót tölthet be, hanem gyönyörűen díszítheti a környező teret is. Tökéletes módja az interior dekorálásának a túloldali táj látványával vagy egy poszter vagy festmény helyett a fal díszítésének. Választhat egy nagy és feltűnő dekoratív fali tükröt, vagy több kisebbet választhat, és eredeti kollázst hozhat létre. Ilyen dekoráció biztosan nem marad észrevétlen és egyedi karaktert ad az interiornek! Ne feledje - dekoratív fali tükrök választásakor tartsa szem előtt a belső elrendezést. Számos részlet számít – nemcsak a színek, hanem még a bútorok formája vagy a meglévő kiegészítők stílusa is! Széles termékválasztékot talál az Edaxo.hu. Nézze meg a rendelkezésre álló dekoratív fali tükröket most, és könnyedén alakítsa át otthona megjelenését!

pixel