Üveges doboz

( Termék mennyiség: 12 )

Amikor az otthoni dekorációra odafigyelünk, biztosítjuk a megfelelő kiegészítők kiválasztását is. Azok között, amelyek gyakorlatilag bármilyen elrendezésben működnek, kiemeljük az üvegtartályokat. Tökéletesen beleillenek mind a modern, mind a hagyományos stílusú belső terekbe. Kiválóan használhatók dekoratív elemként a szobában és tárolóedényként is. Gyakran használják őket a konyhában kiegészítőként.

Üveg Fűszertartók

A fűszerek elengedhetetlenek minden konyhában - még akkor is, ha nem tartjuk magunkat főzési és sütési mestereknek. Az üveg fűszertartók elhelyezhetők a pultokon, polcokon vagy fiókokban. A modellek térfogatban és formában különböznek. Néhányuk készletekben is kapható - hagyományos fűszertartók kis üvegekkel ecethez vagy olajhoz. Érdekes megoldás azokban a készletekben, ahol az üveg fűszertartók egy állványon helyezkednek el. Néhány modell forgatható, ami megkönnyíti a keresést egy adott fűszer között. Az üveg, átlátszó tartályok előnye, hogy látjuk, mi van bennük. Emellett különleges címkéket is ragaszthatunk a fűszerek nevével a fedelekre vagy üvegekre.

Élelmiszer Tárolása Üveg Fedéllel Tartályokban – Legyen Öko

Az élelmiszertároló üvegeknek számos előnye van – az egyik, hogy ökológiaiak. Az üvegtartályok fedéllel majdnem teljes mértékben újrahasznosíthatóak. Az üveg olyan anyag, amely nem reagál az élelmiszerekkel. Az élelmiszertároló üvegek nem színeződnek el, függetlenül attól, hogy milyen termékeket tárolunk bennük.

De ez még nem minden – az üveg nem szívja magába a szagokat. Ezért az élelmiszertároló üvegeket nagyon hosszú ideje használják. Legjobban fűszerekhez, erősen aromás húsokhoz vagy savanyúságokhoz valók. Csak alaposan mosson ki egy edényt, és a savanyú káposzta után az üveget desszertekhez vagy tejtermékekhez használhatja.

Milyen Üveg Fedéllel Tartályokat Válasszon Élelmiszer Tárolásához?

Igazán nagy kategóriából választhat tartályokat. Az üveg fedéllel ellátott tartályokat bármilyen típusú termék tárolására lehet használni. A száraz élelmiszerekhez való üvegtartályok bambusz vagy parafa fedéllel rendelkezhetnek – nagyon hatásosak. Az élelmiszertároló üvegek, amelyekben tésztákat vagy színes fűszereket tárolnak, nagyon hatásosak, ha a konyhában látható helyen vannak elhelyezve.

Az üveg fedéllel ellátott tartályok nagyon praktikusak. Készételeket tárolhat bennük a hűtőszekrényben. A fedél eltávolítása után esztétikus tálként használható. Így közvetlenül a tároló tartályból szolgálhatja fel az ételeket. Ráadásul az üvegtartályok átlátszóak – nem kell kinyitnia őket, hogy megnézze, mi van bennük. Ez jelentős előny, különösen a fűszereknél vagy azoknál a termékeknél, amelyeket a konyhaszekrényben tárolunk.

Válasszon jó minőségű üvegtartályokat – mert az üveg típusai változóak. A legjobbak, de egyben a legdrágábbak is az hőálló üvegből készült tartályok. A hőkezelt üveg a legjobb megoldás – nem törik el hirtelen hőmérséklet-változás esetén. A vastag üvegből készült tartályok és üvegek biztonságosan használhatóak, és biztosan hosszú ideig szolgálnak majd. Ezért nem érdemes megtakarítani rajtuk. Az üveg az egyik legbiztonságosabb anyag az élelmiszertároláshoz. Kiváló alternatíva a műanyaggal szemben – egészséges és ökológiai.

pixel