Pihenés a kertben

( Termék mennyiség: 3 )

Álmodik egy privát pihenőzónáról a kertjében? Üzletünkben mindent megtalál, ami a felszereléséhez szükséges. Ezekkel a termékekkel a kerti pihenés teljes lesz. Nézze meg, hogyan biztosíthatja magának és szeretteinek a valóban királyi pihenést a kertben.

Napvitorlák

A nyári nap nagyon kellemes, de a test folyamatos kitettsége káros lehet. A nyári hőhullámok idején gyakran keresünk árnyékos helyeket, amelyek biztonságos pihenést nyújtanak a kertben. Ha ingatlanja nem rendelkezik magas fákkal, amelyek természetesen árnyékolják a teraszt, válasszon textil fényvédőket. A napvitorlák, amelyek kissé kiszorították a kerti napernyőket és állványokat, az utóbbi szezonok slágerei. Előnyük a nagy felület és az esztétika, amely emlékeztet a mediterrán tengerparti stílusos villákra. Ilyen hangulatot teremthet a kertjében is.
Ezen fedések mellett döntve figyelembe kell vennie a szerelési módot. Míg egy napernyőnek általában saját talpa van, a napvitorlák rögzítéséhez a tulajdonon lévő meglévő állandó infrastruktúra-elemekre van szükség. Ha háromszög alakú napvitorlát választ, három rögzítési pontot kell szerveznie. Egy téglalap alakú vitorlához négy tárgyra lesz szükség. A napvitorlák nagyon praktikusak, gyakran szintetikus anyagokból készülnek. Ezek nagyon erős anyagok, amelyek könnyen tisztíthatók. A színek választéka olyan széles, hogy könnyedén találhat hozzá illő változatot a kertjéhez. Ne feledje, hogy a vitorla színének harmonizálnia kell a homlokzat színvilágával és a terasz vagy kerti bútorok színsémájával.

A napvitorlák kiszűrik a napfényt és kellemes árnyékot biztosítanak. Köszönhetően nekik, a kertben is pihenhet, még forró napon is.
Üzletünkben kapható kerti kiegészítőkkel biztosíthatja, hogy otthoni pihenőzónája megfelelően felszerelt legyen, és a medence vize egész évben kristálytiszta maradjon.

pixel