Nappali bútorok

( Termék mennyiség: 4 )

Kávézóasztalok a Nappaliba

Szeretné hatékonyan berendezni a nappaliját úgy, hogy az egyben kényelmes családi tér is legyen? Jó helyen jár, mert áruházunkban tucatnyi bútort talál, amelyekkel divatos és kényelmes enteriőrt rendezhet be bármilyen stílusban. Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg azokat a bútorokat, amelyek eredeti tervezésükkel kápráztatnak el.

Kávéasztalok a Nappaliban

A nappaliban a pihenőzóna egy kényelmes kanapéra összpontosul. De nem lesz teljes, ha nincs egy kávéasztal a pihenőbútor előtt. Jelentéktelennek tűnhetnek, de a kávéasztalok valósággal lehetnek a nappali ékei. Olyan bútorok, amelyek formája valóban lenyűgöző vagy egészen egyszerű lehet, mégsem tudjuk elképzelni nélkülük a nappalit. Az utóbbi időszakokban nagyon divatosak a kávéasztalok szettekben. Két-három különböző magasságú bútordarabot szabadon elhelyezhetünk a kanapé előtt. Ha nem szükséges ilyen nagy asztallap-felület, akkor egymás alá helyezhetjük őket. A design kávéasztalokat az eredeti tetejük különbözteti meg. Alakja, színe és mintázata teljesen váratlan lehet. Az óralapot imitáló tetejű asztal erős akcentust jelenthet a berendezésben. Ilyen asztallal a nappalija egyedülálló lesz. Az utóbbi időszakban megfigyelhetjük az ökológia erős hatását a designra. A természetes anyagok a legkeresettebbek. Mi a véleménye egy olyan asztalról, amelynek teteje egy vastag törzsből vágott nyers szelet? Biztosan nagy benyomást tesz majd a vendégeire.

Könyvespolcok

Tárolóbútorokra van szükség a nappaliban, de nem olyan tágasak, mint a hálószobában vagy a gardróbban. A könyvek kis méretűek lehetnek, mert a nappaliban inkább dekorációs helyként szolgálnak. Egyetlen könyvespolc jól néz ki a kanapé feletti szabad területen, amely a falnak van támasztva. Egy ilyen polcon kiállíthat néhány kedvenc címet, vagy talán elegáns keménytáblás albumokat. A függő polcok nagyszerűek virágtartóként is. A mai divatos enteriőrben nélkülözhetetlen a zöld növényzet, és minél több van belőle, annál jobb. Hogyan válasszunk könyvespolcokat? Érdemes az egyéb bútorelemekhez illeszteni. Kivételt képeznek az eklektikus enteriőrök, ahol különböző stílusú és különböző anyagú bútorok találhatók. A trendeket követő polcok is érdekes formákkal rendelkeznek. Kerek, hatszögletű vagy háromszögletű. Egyedileg vagy szettekben vásárolhatók, és ezekkel a gyakorlati kiegészítőkkel érdekes dekorációt hozhatnak létre.

Székek a Nappaliba

Az utóbbi évtizedben nyitott térbeli enteriőrökre összpontosítunk. Nappalijaink néha több tucat négyzetméteresek, és tartalmazzák a pihenőzónát, a konyhasarkot és az étkezőt. Ha a nappalijában étkezőasztal található, a székek elengedhetetlen felszerelési tárgyai lesznek ennek a belső térnek. A formák választéka hatalmas, de az utóbbi időben a legnépszerűbbek a klubfotelek stílusában készült kényelmes párnázott székek. Bestseller a bársonyszövettel borított nappali székek. Gyönyörű fénye és szerkezete otthonosságot ad a belső térnek. Ilyen nappali széket szinte minden színben meg lehet vásárolni. Mintás szövetekkel párnázott székek is kaphatók. Ez szinte korlátlan rendezési lehetőségeket teremt. Az északi egyszerűség divatja is befolyásolta, hogy milyen székeket választunk. A minimalista, párnázott ülés vékony fa lábakon egy másik minta, amely változatlan népszerűségnek örvend. Ilyen székek ideálisak, ha nagy asztalunk van a nappaliban.

pixel