Mosó kiegészítők

( Termék mennyiség: 5 )

Mosógolyók

A mosógolyók érdekes eszközök, amelyek megkönnyítik a mosást, és néha még az áramot és a mosószereket is segítenek megtakarítani. A golyókat három, hat vagy tizenkét darabos készletekben árusítják. A Miracle Ball varázslatosan segít eltávolítani a makacs foltokat sok mosószer használata nélkül. Az "Anti-tangle" golyók gondoskodnak arról, hogy minden mosás után élvezhesse a haj, szőr vagy szálak nélküli ruhákat. Minden golyó könnyen használható és többszöri használatra tervezett. Csak dobja őket a ruhákkal együtt a mosógép dobjába, és már készen is van!

Csipesztartó tárolók

A csipesztartó és mosópor tárolók elengedhetetlen eszközök, hogy rendet és szervezettséget tartsunk. Ennek köszönhetően minden legfontosabb és szükséges mosási cikknek meglesz a helye, ahol mindig megtalálhatja őket! Nincs több időpazarlás, hogy egyetlen csipeszt keressen az egész lakásban.

Folteltávolító szappanok

A folteltávolító szappan hatékonyan távolítja el a legmakacsabb foltokat is, még azokat is, amelyeket más drogériában kapható folteltávolítók nem képesek kezelni! A termék biztonságos az egészségre és a környezetre nézve.

pixel