Fürdőszobai polcok

( Termék mennyiség: 8 )

A fürdőszobai polcok több funkciót is ellátnak. Először is, rendet teremtenek, megkönnyítik a szervezést és az apróbb és nagyobb tárgyak megfelelő elkülönítését. Másodszor, kiváló dekorációként szolgálnak, kiegészítve az egész belső teret és koherens egészet alkotva. Érdekes konstrukciókkal, felhasznált anyagokkal, dekoratív fogantyúkkal vagy réz lábakkal rendkívül modern vagy eredeti belsőt érhetünk el. Harmadszor, egy kis fürdőszobai polc lehetővé teszi még a legkisebb tér kihasználását is, ezzel növelve annak funkcionalitását.

Fürdőszobai Polc

A polcok széles választéka és a gyártásukhoz felhasznált sokféle anyag kreatív szabadságot tesz lehetővé a berendezésben. Így egy egyszerű, üvegből készült fürdőszobai polc tökéletesen kiegészíti a modern belső tereket, ahol a geometriai formák és a karcsú, ezüst szerelvények uralkodnak. A fa akcentusokkal rendelkező polcok a skandináv stílusra utalnak, amely könnyű formáiról és a természet szépségéből merített inspirációról ismert. A fém polcok az ipari belső terekre utalnak, amelyeket a 18. századi gyárak ihlettek.

Keskeny Fürdőszobai Polc

A keskeny fürdőszobai polcok kis, intim terekre lettek tervezve, ahol a négyzetméterek komoly tervezési kihívást jelentenek. Köszönhetően nekik, még a legkisebb helyiség is kap további tárolóhelyet az alapvető eszközökhöz. Egyedi és hagyományostól eltérő méreteik tökéletesen illeszkednek a kis résekbe, például a kád és a mosdó közé, vagy a mosógép mellé.

Fiókos Fürdőszobai Polc

A klasszikus, nyitott terű polcok mellett széles választékot kínálunk fiókos polcokból is. Ezek a kialakítások lehetővé teszik a legkisebb, apró tárgyak - kozmetikumok, vendég szappanok, ékszerek vagy egyedi mosókapszulák - tárolását. A fiókoknak köszönhetően több kis tárgyat rejthetünk el, így fenntartva a rendet és a belső tér megfelelő szervezettségét.

Hogyan Válasszunk Polcot a Fürdőszobához?

Amikor kiválasztja az ideális fürdőszobai polcot, vegye figyelembe annak felhasználási célját. Gyakran használt mindennapi eszközöket fog benne tárolni, vagy talán ritkábban használt tárgyakat, amelyek korábban zsúfolták a fürdőszobáját? Ezenkívül pontosan mérje meg azt a teret, ahová az új szerzeményét helyezi, és elemezze, hogy melyik polctípus tükrözi leginkább a választott stílust. A modellek széles választéka lehetővé teszi egyszerű és minimalista modell, valamint díszesebb, a belső teret tovább dekoráló modell kiválasztását is. Az előbbi tökéletesen illeszkedik a skandináv és modern belső terekhez, míg az utóbbi a provence-i stílusban használható.

Fa vagy Bambusz Fürdőszobai Polc?

Mind a fa, mind a bambusz polcok tartósak és egyedi tervezésűek. Az előbbi a skandináv és rusztikus belső terekre lett tervezve, míg az utóbbi az orientális trendre utal, amely világszerte nagyra értékelt.

pixel