Kozmetikai szervező dobozok

( Termék mennyiség: 2 )

Fürdőszobánk tökéletes hely a hosszú nap utáni pihenésre és az ápolási rituálék végrehajtására. A relaxáló zene és az illatos füstölők mellett gyakran használjuk kedvenc kozmetikumainkat - pezsgő fürdősókat, levendula illatú folyadékokat és szantálfa olajat. Ezekre a samponokra, balzsamokra, borotvahabokra és tisztítószerekre gondolva alakítottuk ki kozmetikai rendezőink kínálatát. Nézze meg az ebben a kategóriában elkészített termékeinket!

Függő Kozmetikai Rendezők

Széles kínálatunkban a függő rendezők külön említést érdemelnek. Tervezésük lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezhetők legyenek - ajtókon vagy eredetileg törölközők vagy pamut köntösök számára kialakított kampókon. Az így kialakított polcok lehetővé teszik a kozmetikumok szétválasztását kiválasztott kategóriák és méretek szerint. Továbbá, a szem- vagy kézmagasságban történő elhelyezés kiváló alternatíva a szekrényekben vagy magas polcokon elhelyezett rendezőkkel szemben.

Nagy Kozmetikai Rendező

Az EDAXO.hu-nál mind kis, praktikus kozmetikai rendezőket, mind nagyokat talál, amelyek akár több tucat terméket is tárolhatnak. Az előbbi minden bizonnyal megfelel a minimalizmus kedvelőinek, akik kevés kozmetikumot vagy higiéniai terméket preferálnak. Továbbá, az összes kis forma kis fürdőszobákra van tervezve - például stúdiólakásokba -, amelyek gondosan átgondolt megoldásokat és visszafogottságot igényelnek az elrendezésben. A nagy rendezők és dobozok a kozmetikumok számára nagy családoknak készültek, ahol pontos szétválasztásra és gondos szervezésre van szükség a napi eszközök nagyobb számának. Emellett megtalálhatók kozmetikai stúdiókban és tágas fürdőszobákban, ahol minden kozmetikumnak saját helye van.

Kozmetikai Kocsi

A kozmetikai rendező rendkívül funkcionális csecsebecse, amelyet nagyra értékelnek az etagerekon, kozmetikai stúdiókban és privát fürdőszobáinkban egyaránt. Formájuk - különböző rekeszekből álló - lehetővé teszi a termékek típus, méret és cél szerinti rendezését. A magas rendezők az üvegpalackok vagy sminktermékek rendezésére szolgálnak, míg az alacsonyabbak - szappantartóként szolgálnak, vagy lehetővé teszik a legkisebb ékszerek tárolását. Továbbá, elegáns és dekoratív formájuk rendkívül finom kiegészítő, amely büszkén állhat a munkalapon, mosógépen vagy egy kiválasztott polcon. Egy fa kozmetikai rendező ötvözi a minimalizmust az egyszerűséggel és az univerzalitással. Az alkalmazott anyagok miatt tökéletesen illeszkedik a skandináv és rusztikus fürdőszobákhoz. Válassza őket, ha belső tere világos, és minden kiválasztott kiegészítő egyetlen, összhangban lévő színpalettán alapul.

A bambusz kozmetikai rendező a boho trendekre válaszol, amelyeket a természet és a környező táj inspirált. Tehát, ha páfrányok lógnak a fürdőszobájában, és egy vízesés táját helyezte el a keretekben, válasszon természetes és visszafogott színű ruhás rendezőket.

A modern és eklektikus belső terek minden bizonnyal értékelni fogják a klasszikus műanyag vagy üveg kozmetikai rendezőket, amelyek pontosan megjelenítik a tárolt termékeket átlátszó formájuk mögött.

Fiók Kozmetikai Rendező

A fiók rendezők elengedhetetlen kellékek minden rend és szervezettség kedvelő számára. A különböző mélységű és szélességű kialakított rekeszek lehetővé teszik a smink- vagy ápolási termékek szétválasztását, függetlenül azok méretétől és céljától. Az ilyen kialakított forma alkalmas mind sekély fiókokhoz, mind mély polcokhoz - a klasszikus modellektől a munkalap alá helyezett szekrényekig. A kozmetikai rendezőket különösen nagyra értékelik a smink rajongói, a kozmetikai szalonokban, a sminkművészek és a tágas fürdőszobákban, ahol szükséges bizonyos termékeket szétválasztani, például dermatológiai okokból. Nézze meg az EDAXO.hu áruház teljes rendező kínálatát, amelyet az Ön számára készítettünk. Nézze meg, milyen könnyedén bevezethet funkcionális megoldásokat a belső terekbe, biztosítva a kívánt funkcionalitást és rendet!

pixel