Akasztók és horgók

( Termék mennyiség: 16 )

A fürdőszobai rend fenntartása gyakorlatilag lehetetlen lenne néhány olyan kiegészítő nélkül, amelyek lehetővé teszik az egész tér tökéletes szervezését. Minden fürdőszobában, még a legkisebbekben is elengedhetetlenek a funkcionális akasztók és fogasok a törölközők vagy ruhák számára, de egy speciális hajszárító tartó is egyaránt hasznos.

Törölköző Akasztó - Helyergonómia

Fali akasztók, falisínek, álló fogasok és klasszikus törölközőtartók – az online áruház EDAXO.hu-n mindet megtalálja. Az Ön stílusában és színében. Fém és fa falifogasok skandináv és klasszikus fürdőszobákhoz. Modern fürdőszobai fogasok nagyon érdekes formákban azok számára, akik szeretik a modern dizájnt és szeretnék, hogy otthonuk mindig divatos legyen. Egyszerű formájú fürdőszobai akasztók és bájos, gyermek fürdőszobai fogasok. Áruházunkban nem korlátozódunk arra, ami divatos – fürdőszobai fogasaink kínálata meglepetésekkel szolgál majd az egyszerű és szerény fürdőszobai kiegészítők sokféle formájával és mintájával.

A fürdőszobában gondatlanul szétszórt törölközők különösen ronda látványt nyújtanak, és lassabban száradnak. A törölköző akasztók segítenek kezelni ezt a rendetlenséget, és olyan modelleket választhat, amelyek ragasztóval tapadnak, csavarokkal rögzíthetők, vagy radiátorokra vagy ajtókra akaszthatók, így könnyen illeszkednek az Ön igényeihez.

Fürdőszobai akasztók vidám kisemberek vagy állatok formájában nagyszerű javaslat a kisgyermekek szüleinek. A gyermek fürdőszobai kiegészítők nagyszerűek a tisztaság gyakorlására és az egészséges higiéniai szokások tanítására. Biztonságosak, színesek és szórakoztatóak – ilyen tervek minden kisgyermeknek tetszeni fognak.

Azoknak, akik nem szeretik az unalmat a fürdőszobában, divatos fürdőszobai akasztókat ajánlunk kisemberek formájában. Nagyszerűen működnek, amikor egyedi és modern elrendezést szeretne létrehozni, de egy kacsintással. Teljesen szokatlan kiegészítők az akasztók és fogasok érdekes formáiban új kifejezést adnak egy unalmas elrendezésnek. Nem kell ragaszkodnia a klasszikusokhoz – a fürdőszobában is megőrülhet a divatos kiegészítőkkel, különösen, ha azok nagyon gyakorlati funkciót is ellátnak.

Fürdőszobai Fogas – Kényelem és Elegancia

A tér praktikus szervezése sokkal kellemesebbé teszi a fürdőszoba használatát. Egy fürdőszobai fogas nemcsak funkcionális kiegészítő, hanem elegáns kiegészítője is egy stílusos belső térnek. Az egyes vagy bőséges fogasok tökéletes megoldást jelentenek a fürdés közbeni ruhák akasztásának problémájára. A modern fürdőszobai fogasok nemcsak praktikusak. Dekoratív funkciót is betölthetnek. Ha megfelelően illeszti őket a fürdőszoba stílusához, tökéletesen kiegészítik a dekorációt. A matt fürdőszobai kiegészítők most nagyon divatosak – ilyen tervezésű akasztók nagyszerűen néznek ki. Az egyszerű, matt fekete fürdőszobai fogasok gyönyörűen kontrasztosak a fehér, mázas kerámiával. Jól illeszkednek nyers belső terekbe ipari stílusban – a mély, matt fekete tökéletes a kővel és betonnal. Az elegáns fekete briliánsan törheti meg az egyenletes felületek monotonitását, különösen, ha sötét falburkolatot használ. Ilyen stílusú fürdőszobai akasztók kiválóan teljesítenek ebben a feladatban. A fürdőszobai falifogasok klasszikusai, mint az ezüst vagy fa falifogasok, elegáns, de hagyományos fürdőszoba létrehozásának módjai.

Hajszárító Tartó – Könnyű Hajápolás

A hajszárítás és -formázás kétségkívül könnyebb, ha a hajszárító mindig kéznél van. A praktikus és esztétikailag kellemes hajszárító tartók nagyban megkönnyítik a formázáshoz kapcsolódó eljárásokat. Választhat olyan modelleket is, amelyek további tartókkal rendelkeznek göndörítő vas és kondicionáló számára.

pixel