Hajszáritó tartók

( Termék mennyiség: 1 )

Hajszárítótartó: Nagyszerű tárolási megoldás

A hajszárítótartó egy briliáns ötlet a készülék tárolására, hogy mindig kéznél legyen. A hajszárító egy olyan eszköz, amelyet az egész család naponta használ. Mivel elektromos készülékről van szó, használata a fürdőszobában biztonságos kell legyen. Elfogadhatatlan, hogy egy bedugott hajszárítót nedves pulton vagy a mosdókagylóban hagyjunk. Ez nagyon rosszul végződhet!

Hol és hogyan szereljünk fel egy falra szerelhető hajszárítótartót?

A hajszárítótartó egy esztétikus, fémből készült szerkezet. A fürdőszoba falára szerelik, mindig a tükör közelében és lehetőleg egy konnektorhoz közel. Online áruházunkban megtalálhatók a német Wenko márka innovatív hajszárítótartói és állványai. Miért különlegesek? A Wenko szabadalmaztatott technológiája számos érdekes rendszert kínál a fürdőszobai kiegészítők fúrás nélküli rögzítésére. Ezek nem hagyományos tapadókorongok, hanem nagyon tartós vákuumrögzítési technológiák vagy egyedi ragasztók. Ezekkel nemcsak egyszerűen és önállóan szerelhet fel hajszárítótartót, hanem annak pozícióját is megváltoztathatja vagy eltávolíthatja, anélkül, hogy nyomot hagyna a csempéken.

A hajszárító tartó felszerelése a mosdókagyló fölött a tükör közelében a hagyományos módon nem könnyű feladat. Először is, lehetnek elektromos vezetékek a falban, és tudnia kell azok helyét, hogy elkerülje a komoly hibát a fúrás és a hajszárítótartó tipliinek felszerelése során. A Wenko rendszerek sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldást kínálnak. Nem szükséges szakembert hívnia – önállóan felszerelheti a tartót. Nézze meg a Wenko más fürdőszobai kiegészítőit is.

Hajszárító állvány

A tartó alternatívája egy hajszárító és más eszközök, például hajvasalók vagy göndörítők számára készült állvány. Ez a nagyon hasznos kiegészítő biztonságos távolságban helyezhető el a mosdókagylótól a fürdőszoba pultján. Nemcsak a hajszárítót, hanem a hajvasalót vagy a göndörítőt is tarthatja rajta. Az utóbbi két eszköz nagyon magas hőmérsékletre hevül, és nem lehet gyúlékony tárgyak vagy hő hatására deformálódó anyagok közelében. A hajszárító állvány a legjobb hely ezek tárolására. Mind a hajszárítótartó, mind az állvány olyan kiegészítők, amelyek kényelmessé és teljes mértékben funkcionálissá teszik a fürdőszobát. Egy kis belső tér, ahol minden megvan a helyén, barátságos hely. Csak néhány apró tárgyat tegyen a fürdőszobai pultra, és az máris rendetlen lesz. Ennek elkerülése érdekében szerelje fel fürdőszobáját tartókkal, polcokkal és szekrényekkel, ahol minden, amire szüksége van, kéznél lesz.

Hogyan illesszünk egy hajszárítótartót a fürdőszoba dekorációjához?

A fürdőszobai kiegészítők falra szerelhető tartóinak azonos színűnek kell lenniük a szerelvényekkel. Ez harmonikusabbá teszi az elrendezést. Ezért a leggyakrabban választott hajszárítótartók és állványok fém modellek ezüst színben. Nagyon sokoldalúak, mert gyakorlatilag bármilyen stílushoz és színösszeállításhoz illenek.

Egy fekete hajszárítótartó és hajvasaló tartó nagyszerű ötlet a fekete-fehér fürdőszobai dekorációhoz. Ha fekete és fehér csempékből álló kompozíciója van a falakon és a padlón, ezt a kontrasztot fekete tartókkal hangsúlyozhatja a fehér háttéren. Mind az ezüst, mind a fekete hajszárítótartók megtalálhatók online áruházunkban.

Hogyan válasszunk hajszárítótartót?

A hajszárító mérete itt számít. A legtöbb tartó szabványos hajszárítókhoz illik. Ha azonban nagyobb modellje van, ellenőrizze az átmérőt a tartó vásárlása előtt. Érdemes olyan modellt választani, amely helyet kínál a dugónak és a kábelnek is. Így a használaton kívüli hajszárító mindig rendezetten lesz elhelyezve a tartón vagy az állványon. Az áruházunkban található hajszárítótartók kiváló minőségű termékek, leggyakrabban krómozott acélból készültek, így nem rozsdásodnak a fürdőszoba nedves klímájában. A tartók és állványok elegáns formája és minimalista kialakítása biztosítja, hogy minden vásárló megtalálja az igényeinek megfelelő terméket. Az Edaxo.hu oldalon a dizájnra, a kiváló minőségre és az innovatív megoldásokra helyezzük a hangsúlyt. Itt még egy látszólag egyszerű tárgy, mint egy hajszárító és hajvasaló tartó is egy okos, otthoni eszközzé válhat.

pixel