Tükrök

( Termék mennyiség: 11 )

Dekoratív Tükrök - Több Mint Csak Otthoni Használati Tárgy

A dekoratív tükrök többek, mint csak a klasszikus használati tárgyak, amelyeket minden otthonban megtalálunk. Ez az a kategória, ahol a modern design kerül előtérbe. Ugyanakkor a tükör gyakorlati funkciója sem veszíthet értékéből. Ráadásul a funkcionalitás itt sokkal tágabb értelmet nyer. A tükör gyakran optikailag növeli a teret. Ovális, kisebb, nagyobb, áttört kerettel, hosszúkás, magas, szív alakú, klasszikus és fantáziadúsabb - egyszerűen dekoratív tükrök. Nézze meg velünk a bolt kínálatát.

Bolt Dekoratív Tükrökkel

A fali tükör a leggyakoribb és legnyilvánvalóbb választás. Alternatíva kis helyiségek számára, ahol nincs lehetőség nagyobb tárgy elhelyezésére. Azonban a falra akasztott tükör nem kell, hogy unalmas legyen. Boltunkban megtalálja annak szokatlan változatait. Például egy kerek tükör rattan keretben - ideális természetesebb elrendezésekhez vagy bohó stílushoz. Ezenkívül saját tükörkompozíciót is rendezhet, ha a csomagban két másik változatot vásárol - nap és virág alakban. A rendezési és elhelyezési lehetőségek végtelenek. Ezeknek a tükröknek egyértelmű előnye az is, hogy könnyen és gyorsan telepíthetők. Ami igazán megkülönbözteti a dekoratív tükröt a többitől, az a keret. Ez adja meg egyedi karakterét. Nem ritkán önmagában is kis műalkotás. Csak nézze meg a fém levélkeretben lévő modellt. Első pillantásra nehéz megkülönböztetni egy művészeti galériából származó tárgytól. Egy másik példa? Egy nagy, gyönyörű tükör, kicsit mint egy rozetta. A nappaliban akasztva vagy elhelyezve. Az igényeknek és a tér lehetőségeinek megfelelően. Érdemes emlékezni arra, hogy minél nagyobb a tükör, annál erősebben sikerül optikailag megnövelni a teret. Azonban a kis formák kedvelőinek is sokat kínálunk.

Dekoratív Tükrök Ideális Belső Kiegészítők

Nem számít, hogy a nappaliba vagy az előszobába szánt tükrökről van szó. Ezek vitathatatlanul az enteriőr kiegészítőinek vezetői. Nyugodtan talál valamit magának - dedikált modelleket, mint például a bohó vagy glamour stílusú tükrök. De sokoldalúbbak is, amelyek alkalmasabbak a szűkszavúbb enteriőrökhöz, valamint a pazarabbakhoz is. Az első egy kerek tükör fehér áttört keretben. Nagyszerű helyet talál egy hálószobában vagy nappaliban.

pixel