Konyhai akasztók, polcok, tartók

( Termék mennyiség: 6 )

Konyhai Akasztók - Nélkülözhetetlen Kiegészítők a Konyhájához

A konyha minden otthon vagy lakás szíve. Minél kisebb, annál inkább szükség van okos megoldásokra. Ilyen megoldás a konyhai akasztók, amelyek a korábban kihasználatlan vagy alkalmatlan teret szervezik át. A pult feletti fal, a konyhaszekrény, a függesztett tányérszekrény alatti tér? Használja ki azokat a helyeket, amelyekre korábban nem is gondolt! A praktikus konyhai akasztók helyet takaríthatnak meg az alábbiak számára: bögrék, csészék, poharak, kelyhek, konyharuhák vagy törölközők, konyhai kiegészítők és eszközök és sok más hasznos dolog, amit minden nap használ.

Melyik Konyhai Akasztót Válasszam?

Az univerzális konyhai akasztók legtöbbször rozsdamentes acélból készülnek. Ez az anyag nem véletlenül lett kiválasztva. Az acél korrózióálló, tartós és fényes. Egy másik anyag a fa. Ez a nemes anyag stílusos megjelenést biztosít, és a megfelelően impregnált elemek olyan tartósak lesznek, mint az acélból készültek.

Rend a Konyhában Az Akasztókkal

Szereti, ha jól szervezett a teret? Ekkor a konyhai akasztók szövetségesei lesznek a szabad centiméterekért folytatott harcban a pulton vagy a polcokon. Takarítson meg értékes helyet a pulton és a fiókokban, így a főzés sokkal kényelmesebbé és élvezetesebbé válik! A konyhai akasztók tartós acélból készülnek, biztosítva a jó megjelenést és hosszú élettartamot.

Konyhai Polcok - Ideje a Szervezés Újrakezdésének

A hasznos konyhai polcok lehetővé teszik, hogy praktikus és funkcionális teret hozzon létre. Szervezze meg a konyhapultját, és takarítson meg helyet annak érdekében, hogy több ideje maradjon arra, amit a legjobban szeret csinálni - főzni. Készítse elő kedvenc bögréit a kávéfőző mellett, a leggyakrabban használt fűszereket vagy olajokat. Minden, amire ízletes ételek elkészítéséhez szüksége van, megtalálja a polcon. A konyhai polcokkal létrehozott tér mindig készen áll a cselekvésre.

Konyhai Polcok - Illessze Össze a Konyha Stílusával

A konyhai polcoknak nem csak a konyha méretéhez kell illeszkedniük, hanem az Ön életmódjához is. Melyik polcot választja? A boltban többféle polcot talál: Retro, vintage vagy vidéki stílusú konyhai polcok - a fenyő vagy bükk fa meleg árnyalatai. A könnyű és rusztikus stílus jól illik a fa vágódeszkákhoz, fa dobozokhoz vagy tárolókhoz. Modern és ipari stílusú konyhai polcok - fémes, acél, alumínium vagy fehér műanyag. Az "kevesebb több" elvét követve a polcok általában fekete, fehér, ezüst vagy arany színben kaphatóak. Skandináv stílusú konyhai polcok - fa és fém kombinációja minimalista formában. Hangsúlyozzák a nordikus karaktert és tökéletesen illenek más kiegészítőkhöz vagy dekorációkhoz ugyanabban a stílusban. A dekoratív előnyök mellett a konyhai polcok elsősorban hasznosságukkal tűnnek ki. Szabadon kombinálhatja a polcokat bármilyen kiegészítővel, például konyhai akasztókkal. Így létrehozhat egy kis teasarokot a falon - a különböző teák a polcon állnak, alatta pedig készen állnak a használatra a bögrék. Akár függőleges, akár álló, hagyja, hogy a konyhai polcok legyenek a szó szerinti nyerő kártyája!

Függő Polcok a Konyhában

A függő konyhai polcok különösen hasznosak a kis konyhákban, ahol a falakat további tárolóhelyekként való használata elengedhetetlen. A függő polcokon bögrék, tányérok, fazekak vagy kedvenc teakészleted helyezhető el. A sokoldalú függő polcoknak meg kell könnyíteniük a napi konyhai tevékenységeket, miközben illeszkednek az otthoni atmoszférához.

Álló Polcok a Konyhában

Az álló konyhai polcok kész megoldást jelentenek a nagyobb konyhák számára, amelyek ellenére méretüknek nincs lehetőségük függesztett szekrényekre. A mobil polcok kerekeken a padlón helyezhetők el, hogy kiegészítsék a konyhabútorokat - például egy szigetet. Egy álló konyhai polc a pulton segít fenntartani a rendet, de ugyanakkor fűszertartó állványként is szolgál, így mindig kéznél vannak az ételek elkészítése közben.

pixel