Fürdőszobai bútorok

( Termék mennyiség: 1 )

A fürdőszobai helyiségben rendszerezés elengedhetetlen a kényelmes és funkcionális használat érdekében. Bemutatjuk, milyen bútorok és okos megoldások segíthetnek a kis helyiségek praktikus és esztétikus berendezésében.

Fürdőszoba polcok

Ebben a kategóriában a kiegészítő fürdőszobai bútorokat találjuk. Ha nincs hely egy nagyobb szekrénynek vagy polcnak, a szabad falterületet használhatjuk fel fürdőszoba polcok felszerelésére. Választáskor vegyük figyelembe a helyiség jellemzőit. A fürdőszobai bútorokat megfelelően kell védeni a nedvességgel szemben. A bambusz kiváló választás lehet, mivel ez az anyag természetesen ellenáll a nedvességnek és a magas hőmérsékletnek. Így fadíszítést alkalmazhatunk a fürdőszobában anélkül, hogy aggódnunk kellene, hogy a polcok a párától és hőmérséklet-ingadozásoktól elveszítenék vonzó megjelenésüket.

A fa fürdőszoba polc tökéletesen illik a mázas kerámiához. A két nagyon különböző felület sikeres kontrasztot alkot. A fa és a fehér csempe kombinációja bevált módszer a skandináv fürdőszoba kialakítására. A fürdőszoba polcok nem csak kozmetikai termékek tárolására szolgálnak. A környezettudatos trendnek köszönhetően ismét divatba jöttek a cserepes növények, amelyek kívánatos dekorációként szolgálnak a fürdőszobákban, így a fürdőszoba polcok növénytartóként is funkcionálhatnak.

A technikai jellegű fém polcok tökéletesen illeszkednek a loft stílushoz. Az egyszerű szerkezetek, matt fekete festéssel harmonizálnak a divatos szerelvényekkel ugyanebben a színben. A sikeres berendezés kulcsa a részletek összhangja – ebben az esetben tökéletes harmóniát érünk el.

Fürdőszobai kocsik

A nyitott polcok és az optikailag könnyű szerkezetek kiváló alternatívát jelentenek a zárt szekrényekkel szemben, különösen kis helyiségekben. A bútorokkal történő túlzott megtöltés nélkül is maximalizálhatjuk a rendelkezésre álló teret. A nyitott polcokkal csökkenthetjük a "fullasztó" hatást, ami a zárt bútorokkal gyakran előfordul. A polcok gyakran vékony lábakon állnak, így a padlót nem foglalják el, megkönnyítve ezzel a tisztítást, ami nagy előnyt jelent a fürdőszobában.

A fürdőszobai állványok többnyire fából készülnek, de találkozhatunk fém és műanyag szerkezetekkel is. A fa bútorok melegítik a teret, és érdemes kihasználni a fa tulajdonságait a barátságos atmoszféra eléréséhez. A legnagyobb előnye ennek a megoldásnak, hogy a teret függőlegesen használjuk ki.

Zuhany polcok

A zuhany polcok elengedhetetlenek minden fürdőszobában. Segítenek rendet tartani a zuhanyzóban, és megkönnyítik a napi higiéniai és ápolási rutinokat. A zuhany polcok széles választékát kínáljuk, beleértve a fúrás nélkül szerelhető modelleket, a teleszkópos, a sarokba illeszthető és az akasztós típusokat, amelyek könnyen eltávolíthatók a kabin takarítása során. A polcok kiválasztásakor fontos szempont a méret, a szerelés módja, és hogy milyen típusú polc illik leginkább a fürdőszoba dekorációjához. Fedezze fel kínálatunkat, és használja ki a helyet a fürdőszobában okosan a fürdőszoba polcok és fürdőszobai kocsik segítségével!

pixel