Faliórák

( Termék mennyiség: 35 )

Fali órák

A belsőépítészetnek sok arca van, de a fali óráknak mindig helyük van, amelyek nemcsak az időt mérik alapvető funkciójukban, hanem grandiózus és egyedi stílusban is megtehetik ezt. Megértjük, hogy a dekoratív órák a szoba stílusának egyik legfontosabb elemei, ezért csak egyedi modelleket válogattunk össze, és egy kivételes kollekciót hoztunk létre az igényes vásárlók számára.

A fali óra mint műalkotás

Az óra pompás mutatóiban rejlenek mindennapi pillanataink, amelyek teljesen egyedi módon jelenhetnek meg. Ha kollekciónkból választ egy fali órát, dönthet egy elegáns keretben lévő hagyományos dizájn mellett, vagy választhat egy nem hagyományos, avantgárd megjelenést, amely illeszkedik a szoba stílusához és egyedi karakteréhez. A fali óra alapvető elem a nappaliban, hálószobában és irodában.

Asztali óra — Ideális mindenkinek

Nem csak a fali órák érdemelnek figyelmet. Mind a munkahelyen, mind otthon szeretjük nyomon követni az időt. A nappali komódján, az iroda íróasztalán vagy az éjjeliszekrényen egy egyedi asztali óra találhatja meg helyét, és különböző formákban jelenhet meg. Kollekciónkban megtalálhatók mind a klasszikus alakú órák, mind pedig azok, amelyek bohókás edényekben vagy biciklikerekekben vannak elhelyezve. Nem biztos, melyik órát válassza? Fali óra vagy asztali/álló óra? Kérdezze meg áruházunk ügyfélszolgálatát, és örömmel segítünk Önnek.

pixel