Szilikon konyha formák

( Termék mennyiség: 5 )

A konyha tele van a sütés finom illatával, és a gyerekek szemei csillognak az édességek várakozásában. Egy szilikon torta tepsi segítségével különleges süteményeket süthet, amelyek nemcsak a legfiatalabbakat örvendeztetik meg. A szilikon torta tepsik nagyon kényelmesen használhatók – nem igényelnek kenést vagy sütőpapír használatát. Emiatt nagyon könnyen tisztíthatók – kézzel vagy mosogatógépben is moshatók.

Szilikon sütőformák - Miért érdemes őket a konyhában tartani?

A szilikon sütőformák számos előnnyel rendelkeznek. Először is, a szilikon anyag ellenáll mind a nagyon magas, mind az alacsony hőmérsékleteknek. Sütés közben a sütemény nem ragad bele, ami megkönnyíti annak eltávolítását a formából. Ráadásul könnyen tisztítható és ellenáll a sérüléseknek. Segítségével könnyedén készíthet tortákat, kuglófokat, muffinokat és süteményeket, egyszerű és eredeti, meglepő formákban is. A szilikon formákon kívül választhat hagyományos fém tepsiket és formákat is.

Ezek a sütőformák nemcsak sütésre használhatók, hanem édességek fagyasztására és hűtésére is. Készíthet bennük házi pralinékat, mini sajttortákat vagy házi fagylaltot. A szilikon desszertformák bármilyen alakot és textúrát adhatnak a házi édességeknek – segítségükkel könnyű mestere lenni az érdekes desszerteknek. A szilikon rugalmas és tapadásmentes – így könnyedén eltávolíthatja az édességet anélkül, hogy kockázatot vállalna a sérülésre.

Szilikon Muffin Formák

Lehetne valami alkalmasabb a kávéhoz, mint a muffinok? Ezek a kis finomságok nagyon népszerű desszertek mind a felnőttek, mind a gyerekek körében. A szilikon muffin formák egyre népszerűbbek, mert bizonyos vitathatatlan előnyökkel rendelkeznek más anyagokkal szemben. A szilikon sütőformák kiváló alternatívái a papír muffin és cupcake formáknak. Lehetnek klasszikus alakúak, de akár érdekes díszítésekkel is, amelyek az otthoni süteményeknek izgalmas formát adnak. A szilikon magas hőmérsékleten is sütőben használható, és mosogatógépben is mosható.

Szilikon Formák - Minták és Színek Változatossága

Áruházunk kínálatában számos különböző mintájú, színű és méretű sütőformát talál. A szilikon sütőformák igazi forradalmat jelentenek a konyhájában. Bármilyen alakú tortákat süthet. Az ilyen gondosan díszített sütemények úgy fognak kinézni, mintha egy profi cukrász készítette volna őket. Választhat érdekes állatformákat vagy ünnepi motívumokat ábrázoló formákat. Hóemberek, Mikulások és húsvéti nyulak csak néhány lehetőség, amelyeket nálunk talál. Tortákat, muffinokat és még házi pralinékat is könnyedén készíthet. Többé nem kell aggódnia a ragadós tepsik és azon, hogy vajon feljön-e a torta. A szilikon desszert és házi torta kiegészítők jól működnek, még akkor is, ha a sütés nem az erőssége. A szilikon formákkal való sütés öröm mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek.

pixel