Gyerek dobozok

( Termék mennyiség: 4 )

Gyermekszobai dekoratív dobozok

Egy gyermekszobában mindig felhalmozódik a játékok, kütyük, ruhák és egyéb kiegészítők sokasága. Gyakran hiányzik a további hely, ami rendetlenséget okoz, és sok tárgy elvész a játék hevében. Azonban ezt könnyen kezelhetjük a megfelelő dekoratív tárolódobozok kiválasztásával a gyermekszobába. Ez nemcsak megakadályozza a rendetlenséget, hanem funkcionális és esztétikus ládákkal és tartályokkal díszíti is a teret.

Lányoknak való ékszerdobozok

A lányok szobáiban gyakran találhatók ékszerek, hajgumik, csatok és hajpántok. Nagyszerű megoldás erre egy ékszerdoboz, amely képes tárolni ezeket a kis kiegészítőket. Ezek a dobozok tágas fiókokkal rendelkeznek, amelyek biztonságosan őrzik az értékes apróságokat. Néhány doboz további tükrökkel és zenélő dobozzal is rendelkezik, amelyek biztosan elbűvölik a kis hölgyeket. Ráadásul stílusos színösszeállításaik és gyönyörű mintáik díszíteni fogják bármely asztalt, polcot vagy hiúsági asztalt. Az EDAXO.hu kínálatában található gyönyörű dobozok, mint például a neves Atmosphera Créateur d'intérieur termékei, amelyek ismertek magas minőségük, funkcionalitásuk és szép dizájnjaik miatt. Az ékszertároló dobozok tartós eukaliptuszrostból készülnek, amely könnyen tisztítható és nagyon erős. Ha egy lány széles körű ékszer- és egyéb kiegészítőgyűjteménnyel rendelkezik, egy zenélő doboz kétségtelenül a tökéletes tárolási megoldás lesz. Kiváló választás egy ládastílusú doboz, amely szilárd kartonból készült pasztell rózsaszínben, tovább díszítve aranyos csillagokkal és pónikkal. Ráadásul a doboz fém, aranyozott fogantyúkkal és zsanérokkal is rendelkezik, a fedél alatt pedig különböző méretű rekeszek segítenek a rendezésben.

Elegáns dekoratív dobozok gyermekszobába

Babák, plüssállatok, autók, építőkockák, figurák és egyéb játékok – mindezek tárolása nagyban megkönnyíthető a gyermektárgyak számára készült dekoratív dobozokkal. Ilyen bútorokkal minden értékes tárgy megtalálja a helyét, nem vész el vagy koszolódik be. Ezenkívül megtaníthatjuk a gyermeket, hogy a játék befejezése után visszatesszük a játékokat egy külön erre kijelölt dobozba. Ott biztonságosan várnak, amíg a gyermek újra nem nyúl értük. A rendszeres takarítási szokások kialakítása kétségtelenül megtérül az évek során, ezzel elkerülve a szükségtelen rendetlenséget a szobában. Az EDAXO.pl ajánlatában található, a népszerű Atmosphera for kids márka által készített tárolódobozok készletei, amelyek gyermekdekorációs tárgyakat készítenek. A dobozok többek között tartós fémekből készülnek, így évekig szolgálnak a gyermekszobában. Érdekes dizájnjuk biztosan felkelti mind a fiúk, mind a lányok érdeklődését.

Dekoratív dobozok gyermekeknek

Egy dekoratív doboz gyermek számára elengedhetetlen berendezési tárgy minden belső térben. Üzletünkben találhat karton dekoratív tárolódobozokat, fémdobozokat és fadobozokat. Mindegyik különböző színekben és mintákban kapható. Például a Hello Jungle gyermek dekoratív doboza párduc motívummal, amelyet a francia Douceur d'intérieur márka gyárt, nagyon népszerű. Ez a szép és funkcionális tároló minden gyermek kincsét magába foglalja és állandó helyet biztosít számukra. A doboz könnyű fából készült, amely elegendően tartós ahhoz, hogy nagyon hosszú ideig tartson. Méretei 12 x 12 x 12 cm, így jól illeszkedik egy szekrénybe vagy egy asztalra, nem foglal sok helyet, mégis elegendően tágas ahhoz, hogy sok apróságot elrejtsen.

pixel