Mosás

( Termék mennyiség: 2 )

Bár a mosás az otthoni teendők között alapfeladat, általában nem napi tevékenység. Amíg elég ruha, fehérnemű vagy egyéb textília összegyűlik a mosáshoz, valahol tárolni kell őket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a fürdőszobának elveszítenie kell a vonzerejét vagy rendetlenné kell válnia! Tehát hova kellene tárolni a piszkos ruhákat és fehérneműket? A különleges mosó kiegészítők, tárolók és zsákok biztosítják a megfelelő rendet és tisztaságot. Az Edaxo.hu-nál elérhetők nemcsak lehetővé teszik, hogy minden mosandó tárgyat egy helyen gyűjtsön össze, hanem azt is bizonyítják, hogy a funkcionalitás párosulhat nagyszerű megjelenéssel és akár időmegtakarítással is. Küzd a fürdőszobájában egy nagy tároló számára szükséges extra helyért? Nincs gond – egy modern mosókosár nem kell, hogy sok helyet foglaljon el! A mosókosarakat, tárolókat és zsákokat a fürdőszobán kívül is használhatja – például a mosókonyhában vagy egy gyerekszoba játéktárolására.

Fürdőszobai Mosókosarak

A fürdőszobai mosókosár elengedhetetlen fürdőszobai kiegészítő. Nemrégiben még nagy, vonzerejét nélkülöző, szürke tárolókkal azonosították. Bár szükségesek voltak, nem különösebben üdvözölték őket a fürdőszobákban, mivel semmi bájt nem adtak hozzá, és néha nem voltak túl praktikusak – nedvességet és szagokat szívtak magukba. Az Edaxo.hu modern mosókosarai eltörnek a csúnya, unalmas tárolók képétől. Ráadásul nagyon praktikusak is. Széles választék áll rendelkezésre – különböző kapacitású és alakú fürdőszobai mosókosarakat talál, amelyek méretben és stílusban különböző enteriőrökhöz illenek. Mindenki számára van megoldás - a nagy családoktól a egyedülálló személyekig. A korlátozott fürdőszobahellyel rendelkezők számára keskeny és összehajtható kosarak várnak. Meg fog lepődni, mennyire kevés helyre van szükség azok elhelyezéséhez!

Szövet Mosókosár

A mosóeszközöket számos anyagból készíthetik. Bár eddig főként műanyagot használtak a gyártásukhoz, mostanra már sok más nyersanyagból is készülnek – fa, bambusz, krómozott acél és még tengeri fűből is! Minden anyag jellegzetes tulajdonságokkal és egyedi megjelenéssel rendelkezik. A legtöbb anyag nagy tartósságot kínál, és nem szívja magába a nedvességet vagy a rossz szagokat. A szövetből készült mosókosarak egyre népszerűbbek. Poliészterből, pamutból, lenből vagy filcből készülhetnek.

pixel