Tárolódobozok és kosarak

( Termék mennyiség: 1 )

Miközben a mosás az alapvető háztartási feladatok közé tartozik, általában nem végezzük minden nap. Amíg elegendő ruházat, fehérnemű vagy más textília összegyűlik a mosáshoz, valahol tárolni kell őket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a fürdőszobának elveszítené a megjelenését vagy rendetlenné válna! Tehát - hol tároljuk a szennyes ruhákat és fehérneműket? Speciális szennyestartók, tárolók és zsákok gondoskodnak a megfelelő rend és tisztaság fenntartásáról. Az Edaxo.hu kínálatában található szennyestartók nemcsak azt teszik lehetővé, hogy minden kijelölt mosnivalót egy helyen gyűjtsön, hanem meggyőzik Önt arról is, hogy a funkcionalitás és a nagyszerű megjelenés kéz a kézben járhat, és még időt is megtakaríthat.

Nehézséget okoz a nagy tartályoknak helyet találni a fürdőszobában? Ne aggódjon – egy modern szennyestartó nem kell, hogy sok helyet foglaljon! A szennyestartók, tárolók és zsákok sikeresen használhatók a fürdőszobán kívül is – például a mosókonyhában vagy egy gyerekszobában játékok tárolására.

Fürdőszobai szennyestartók

A fürdőszobai szennyestartó alapvető fürdőszobai felszerelés. Eddig többnyire nagy, vonzó megjelenésű szürke tartályokkal társították, amelyek bár szükségesek voltak, nem voltak szívesen látottak a fürdőszobákban. Nem növelték a fürdőszoba vonzerejét, és néha nem is voltak túl praktikusak – elnyelték a nedvességet és a szagokat. A modern szennyestartók, amelyeket az Edaxo.hu kínálatában talál, szakítanak az csúnya, unalmas tartályok képével. Ráadásul nagyon praktikusak. A választék nagyon széles – különböző kapacitású és formájú fürdőszobai szennyestartók állnak rendelkezésre, amelyek méretben és stílusban illenek a különböző belső terekhez. Mindenki talál valamit magának – mind a nagy családok gyerekekkel, mind az egyedül élők. Azok számára, akiknek nincs sok szabad helyük a fürdőszobában, keskeny kosarak és összecsukható kosarak is elérhetők. Meg fog lepődni, milyen kevés helyre van szükség ahhoz, hogy elférjenek!

Szövet szennyestartó

A szennyestárolók különböző anyagokból készülhetnek. Eddig főként műanyagból készültek. Most már sok más nyersanyagból is készülnek – fa, bambusz, krómozott acél, sőt tengeri fű is! Mindegyik anyagnak megvan a maga jellemzője és egyedi megjelenése. A legtöbb anyag nagy tartósságot kínál, és nem nyeli el a nedvességet vagy a rossz szagokat. A szövet szennyestartók nagyon népszerűek. Készülhetnek poliészterből, de akár pamutból, lenből vagy nemezből is. Sok változatban kaphatók, és különböző fürdőszobai elrendezésekhez illenek. Érdemes tudni, hogy nemcsak a szennyes ruhák tárolására szolgálnak. A szövet szennyestartó kiválóan alkalmas praktikus térszervezőként is – például friss ágyneműk, törölközők, gyerekjátékok vagy más apró tárgyak tárolására.

Bevált mosási tippek

Tudta, hogy a modern szennyestartók és mosótárolók számos okos és praktikus találmányt rejtenek? Végül is nemcsak azért készültek, hogy a szemet gyönyörködtető dizájnjukkal örömet okozzanak, hanem azért is, hogy megkönnyítsék a mindennapi életét. A beépített fogantyúk és kerekek segítenek szinte erőfeszítés nélkül mozgatni a kosarat, míg az alsó részén lévő speciális bélés megakadályozza a sérüléseket, különösen a kényes anyagoknál. Kevés hely van a fürdőszobájában? Érdekes alternatíva lehet egy ajtóra akasztható szennyestartó zsák – a felszerelése szó szerint néhány másodpercet vesz igénybe.

Értékeli az idejét? Válasszon egy rekeszekkel rendelkező tartót az előzetes szennyesszétválasztáshoz. Kedveli a 2 az 1-ben megoldásokat? Akkor egy fürdőszobai polccal kombinált szennyestartó vagy egy stílusos ülőhely alá rejtett szennyestartó biztosan felkelti a figyelmét. További bevált mosási tippeket találhat az Edaxo.hu kínálatában – ismerje meg termékeinket most!

pixel