Fürdőszoba tükrök

( Termék mennyiség: 20 )

Fürdőszobai Tükrök - Nélkülözhetetlen Fürdőszobai Felszerelés

A fürdőszobai tükör alapvető eleme a fürdőszobai berendezéseknek. Leggyakrabban ez a helyiség középpontja is. Nem meglepő! Hiszen a tükör előtt végezzük el nap mint nap a higiéniai és kozmetikai eljárásaink sorát - a fogmosástól kezdve a borotválkozáson és sminkelésen át a hajformázásig. A mai fürdőszobai tükrök azonban már nem csak praktikus kiegészítők, hanem kiváló dekoratív elemek is. Jól megválasztva kiemelhetik a belső tér stílusát, teljesen új karaktert adhatnak neki, sőt, ügyesen bánnak a kis térrel is, optikailag megnövelhetik azt. A modern fürdőszobai tükröket ma számos különböző változatban kínálják. Mit válasszunk? Van néhány gyakorlati tippünk Önnek!

Melyik Fürdőszobai Tükröt Válassza?

Típus - különböző típusú tükrök léteznek: fali fürdőszobai tükrök, álló modellek vagy kozmetikai tükrök – gyakran többszörös nagyítási lehetőséggel, helyezhetők vagy teleszkópos karral, ami megkönnyíti például a fej hátuljának hajformázását. Érdekes megoldás a tükörrel rendelkező fürdőszobai szekrények, amelyek a kozmetikumok és egyéb apróságok belsejében való elrejtésének lehetőségével helyet és pénzt takarítanak meg. Méret - egyetlen mosdó felett szerelendő szabvány méretű tükrök esetén a 60x80 cm méretű modellek működnek, míg egy dupla feletti szereléshez 120x80 cm-es modelleket. Nagyobb tükröket különösen kis helyiségekbe érdemes választani - optikailag megnövelik a teret. Forma - a téglalap alakú fürdőszobai tükör a leguniverzálisabb forma, tökéletesen illeszkedik a legtöbb berendezéshez. Előnye a csempékhez és fugázáshoz való nagyszerű illeszkedés is. Az időtlen, de kevésbé éles formákat keresők számára az ovális tükör működik. A négyzet és téglalap alakú formák közvetlen ellentétele a kerek fürdőszobai tükör, amelynek lágy formája érdekesen megtöri a geometriai alakzatokat és egyenes vonalakat. Tökéletesen illeszkedik a skandináv és loft stílusokhoz. Szerelés - a fürdőszobai tükröket különböző módon lehet felakasztani. Néhányat ragasztani kell, másokhoz lyukakat kell fúrni a falba, mások mégis, speciális rendszereknek köszönhetően (pl. Vacuum-Loc és Power-Loc) biztosítják a szilárd szerelést fúrás nélkül. Egyéb - vásárláskor figyeljen a felhasznált anyagokra és a kivitelezés minőségére is. A fürdőszobai tükrök praktikus kiegészítőkkel is rendelkezhetnek, pl. nagyító oldallal, mozgásérzékelővel, LED órával vagy apróságok polcával.

Fürdőszobai Tükör Világítással

A világítással ellátott fürdőszobai tükrök egyre gyakrabban választott megoldások. Nem csoda - a fény nagyon fontos szerepet játszik a fürdőszobában. Nemcsak a berendezésre és az interiőr általános megítélésére van hatással, hanem elsősorban praktikus funkciót tölt be, megkönnyítve, sőt néha lehetővé téve a különböző tevékenységeket a fürdőszobában – mint az arcápolás, borotválkozás vagy sminkelés. Azonban a borotválkozáshoz vagy sminkeléshez a mennyezeti fény elégtelen – különösen reggel vagy alkonyatkor. Megoldást jelenthet a világítással ellátott fürdőszobai tükör, amely megvilágítja a mosdó környékét. Kezeli a lámpák kiválasztását és szerelését, ráadásul nagyon lenyűgözően néz ki.

Fürdőszobai Tükrök - Online Áruház

Minden funkcionálisan berendezett fürdőszobában található fürdőszobai tükör. Ügyfeleink számára széles kínálatot biztosítunk a legmagasabb minőségű termékekből. Ezek divatos, modern fürdőszobai tükrök, különböző változatokban és széles árkategóriában. Biztosan megtalálja nálunk, amit keres! Kínálunk többek között függő, álló és kozmetikai fürdőszobai tükröket retro, loft, glamour vagy skandináv stílusban, kerek, ovális és időtlen téglalap alakú modelleket, praktikus szekrényekkel ellátott tükröket apróságok számára, világítással és sok más praktikus kiegészítővel. Ellenőrizze kínálatunkat most, és válasszon olyan modellt, amellyel megteremtheti álmai fürdőszobáját!

pixel