WC-Papír állványok és tartók

( Termék mennyiség: 7 )

Megfelelően kiválasztott WC-papír tartó kényelmes és funkcionális kiegészítője egy jól karbantartott fürdőszobának. Kínálatunk nem csak a klasszikus WC-papír tartókat foglalja magában, hanem olyan megoldásokat is, amelyekhez plusz polcok vagy nedves törlők tárolói is tartoznak, növelve ezzel használhatóságukat. Fontos számunkra az otthonok kényelmes és esztétikus kialakítása, így kínálatunkban a tökéletes WC-papír állványt nem csak minőség, hanem esztétikai tulajdonságok szempontjából is megtalálja.

WC-papír állványok vagy tartók a WC-papír akasztására - nélkülözhetetlenek minden otthonban

A részletekre való odafigyeléssel készült, rendkívül funkcionális és minden fürdőszobában elengedhetetlen WC-papír állványokat találhat meg folyamatosan bővülő áruházunk kínálatában. Bambuszból, fémből és akár kövekből készült WC-papír állványaink vannak. Nyers dizájnú állványok vagy elegáns flitterekkel díszített változatok. Plusz sok elegáns minimalizmus, mint például egy fehér vagy fekete WC-papír tartó nagyon klasszikus formában. Itt mindenki talál magának megfelelőt. És azok számára, akik éppen új fürdőszobát rendeznek be, a legfontosabb az lesz, hogy minden állvány és WC-kefe tartó csak a bemutatott fürdőszobai sorozatok egyike. Kínálatunk jelentős részét német cégek termékei alkotják - WENKO, KOZIOŁ és ZELLER. Ezeknek a cégeknek a hírneve nagyon magas minőségű termékeket garantál. A kiválasztott kiegészítők évekig szolgálják majd a fürdőszobát. Mindez a gondosan kiválasztott anyagoknak köszönhető, amelyekből nemcsak a WC-papír tartókat, hanem más fürdőszobai kiegészítőket is készítenek. Ha fém, akkor krómozott - nem rozsdásodik a nedvesség hatására. Fa? Természetesen bambusz, mert kiválóan teljesít a fürdőszoba meleg klímájában. És csak modern anyagok, azaz azok, amelyek túlszárnyalják a fürdőszobai műanyagokat egy évtizeddel vagy annál is régebben. Nagyon tartósak, elegáns szerkezettel - a tervezők ezekből gyönyörű és gyakran meglepően tervezett fürdőszobai kiegészítőket alkotnak.

WC-papír állvány - 2 az 1-ben

WC-papír állvány, amely egyben WC-kefe tartó is? Természetesen! Ezzel a megoldással rengeteg helyet takaríthat meg. Ráadásul nem kell lemondania az ilyen megoldás vonzó megjelenéséről sem. Van nálunk krómozott, fekete, fehér, exkluzív és standard kiadású WC-papír állványunk is. Egy WC-papír állvány lehet multifunkcionális kiegészítő. Ne áltassuk magunkat - mindenkinek jól jönne egy olyan WC-papír állvány, amelyen van egy polc egy okostelefon számára. A nagyobb modellek megoldják a több vagy akár tucatnyi tekercs tárolásának problémáját. Ez lesz a legjobb választás, ha nincs túl sok tárolóhelye a fürdőszobában. A nagy WC-papír állványok gyakran beépített WC-kefe tartóval is rendelkeznek - ez egy nagyon kényelmes megoldás egy kis fürdőszobához. A bemutatott WC-papír állványok többségéhez más fürdőszobai kiegészítőket is kínálunk, így a fürdőszobáját egyetlen stílusvonalban tarthatja.

WC-papír tartó - fúrás nélküli telepítés

Ha inkább egy WC-papír tartót szeretne felakasztani a fürdőszobában, mint állványt használni - semmi egyszerűbb! A WENKO által kifejlesztett innovatív megoldásoknak köszönhetően ezt pillanatok alatt megteheti anélkül, hogy fúrnia kellene! Lesz ilyen megoldás tartós? IGEN! Garantáljuk, hogy sok tehernek és sok helyváltoztatásnak is ellenáll. Minden a kényelméért.

Fúrás nélküli WC-papír tartók a falon - most már lehetséges!

Nézze meg, hogyan működnek a WENKO szakemberei által tervezett és szabadalmaztatott WC-papír tartók, amelyeket nem kell állandóan felakasztani. A Power Lock és Vacuum Lock rendszereket úgy találták ki, hogy a fürdőszobai kiegészítők - tartók és akasztók - felszerelése ne járjon falak fúrásával. Ön maga is felszerelheti a WC-papír tartót bármelyik helyre, mivel nem szükséges csempéket fúrni erre a célra. Helyezze a WC-papír tartót oda, ahol Önnek a legkényelmesebb használni, és nem oda, ahol megteheti. A WENKO rögzítései annyira szilárdak, hogy akár több kilogrammot is elbírnak. De vigyázzon, amikor eltávolítja őket a falról a felszerelés után, még a legkisebb szennyeződés sem marad. A csempék épek maradnak, és könnyedén változtathatja meg a tartó felszerelési helyét vagy cserélheti le újra.

pixel