Macskának

( Termék mennyiség: 7 )

Kiegészítők Macskáknak - Minden, Ami Egy Boldog Otthonhoz Kell

A macskák nem igényes állatok; nem kell sétáltatni őket, és több napra is egyedül hagyhatók otthon. Mindössze megfelelő életkörülményekre van szükségük, és ezt hálás dorombolással fogják meghálálni.

Állateledel Bolt Macskafelszerelésekkel

Tervez egy kiscicát örökbe fogadni? Vagy már van egy szőrös barátja otthon, és különféle macska kiegészítőkkel szeretné felvértezni magát? Jó helyen jár. Áruházunkban minden megtalálható, ami szükséges lehet kedvence kényelmes életkörülményeinek biztosításához. Kínálatunkban otthoni felszereléseket, játékokat és macska cikkeket kínálunk, amelyek biztosítják kedvencük kényelmét és biztonságát utazás során. Összegyűjtöttük a tanúsított termékeket, amelyek elősegítik a macskák egészséges fejlődését minden életkorban. A macskáknak specifikus igényeik vannak, és ha ezeket megfelelően kielégítik, az állat megfelelően fejlődhet anélkül, hogy kárt tenne a háztartási tárgyakban. Annak ellenére, hogy háziasítottak, a macskák nem vesztették el vadösztöneiket. Ezeknek az igényeknek a megértése azt is jelenti, hogy megfelelő kiegészítőket választunk, mint például: Macska WC-k, tálak, ágyak, macska kaparók, búvóhelyek, játékok. A macska kiegészítők megkönnyítik a gazdik életét is. Egy jól választott kaparóval rendelkező macska nem fogja tönkretenni a bútorokat és a falakat. Megfelelően kiválasztott hordozóval biztonságosan szállítható az állat. A nyakörvekhez hasonló kiegészítők fontosak egy olyan kedvenc megtalálásához, amely úgy dönt, hogy saját maga fedez fel a környéket.

Macska WC-k

A kutya és a macska közötti alapvető különbség az, hogy az utóbbit nem kell sétáltatni. Azonban a macskának valahol meg kell könnyítenie magát. A macska WC a kedvence privát vécéje. Hogyan válasszunk megfelelőt? A macskaalmok alapmodellje egy műanyag tálca, ahová egy zsákot helyezünk, és az alját alommal töltjük meg. Ha kicsi a lakása és a macska WC szagai zavarnák, válasszon egy fejlettebb modellt. Ilyen alomdobozok hordozókra hasonlítanak - majdnem teljesen zártak. A bejáratot egy lap is véd, amely megakadályozza a szagok szabadulását. Érdemes szénfilterrel ellátott alomdobozt választani. Az aktív szén kiválóan szívja fel a kellemetlen szagokat, biztosítva, hogy a macska alomdoboz használata ne okozzon kellemetlenséget a háztartás tagjai számára.

Tálak Macskáknak

Kedvencét nem véletlenszerű edényeken kell etetni. Szükségesek a kizárólag általuk használt macska tálak. Az evőeszközök nem alkalmasak erre a feladatra. Egy macska tál stabilnak kell lennie és megfelelő méretűnek a kedvencünk igényeihez képest. Ahogy említettük, egy macska otthon maradhat egyedül, és ha van étel és víz a táljában, valamint friss alom a dobozában, akár több napig is "őrizheti" a házat. Ilyen esetekben segít a száraz ételek adagolója. Ez egy speciális tál, amely lehetővé teszi, hogy több ételt hagyjon a macskának, de úgy, hogy az adagokban ehet belőle. Két tál egy macskának - egy az ételnek és egy a víznek - ideális megoldás. Az alap egy, de mindkét edény eltávolítható és mosható. Macskáját nyaralásra viszi magával? Egy utazó macska tál, amely szilikonból készült, biztosan hasznos lesz. Összecsukható, így nem foglal sok helyet a poggyászában. Egy macska tál lehet a belső tér dizájner kiegészítője is. Ezt bizonyítja a Koziol márka, amely használati tárgyak egyedi terveiről ismert. Egy macskafigurával a fogantyú helyett ellátott tál olyan kiegészítő, amely biztosan felkelti a figyelmet.

pixel