Fürdőszobai állványok

( Termék mennyiség: 1 )

A fürdőszobai polcok megoldják a térszervezéssel és a rend fenntartásával kapcsolatos számos problémát a fürdőszobában. Ezeknek a funkcionális bútordaraboknak a széles választéka lehetővé teszi a megfelelő berendezés kiválasztását még egy kis fürdőszobához is. Rendelje be fürdőszobáját az Edaxo kínálatából származó polcokkal.

Fürdőszobai polcok az Edaxo kínálatában

A fürdőszobai polcok olyan bútorok, amelyek lehetővé teszik, hogy különféle tárgyakat rendezetten tároljon. A polcokon elhelyezhet törölközőket, kozmetikumokat, testápolási kiegészítőket vagy háztartási vegyszereket. Az Edaxo által kínált fürdőszobai polcok különböző formákban és funkciókkal érhetők el. Például kínálunk:

  • Modern fürdőszobai létrapolcokkal,
  • Szabadon álló polcokkal,
  • Sarokpolcokkal kis fürdőszobákhoz, hogy minden szabad helyet kihasználhasson,
  • Mobil fürdőszobai polcokkal kerekeken.

A termékek túlnyomórészt fémből, bambuszból vagy műanyagból készülnek. A bútorok különböző felszereltséggel rendelkeznek:

  • Polcok és fiókok száma,
  • Praktikus szekrények,
  • Tükrök,
  • Szennyeskosarak.

 

Az Edaxo kínálatának sokszínűsége lehetővé teszi, hogy a saját igényeinek és a helyiség méretének megfelelő bútorokat válasszon.

Bambusz fürdőszobai polcok

Felmerülhet a kérdés, hogy a bambusz jó anyag-e fürdőszobai polcokhoz? Válaszunk: igen. Ez egy természetes anyag, nagyon tartós és nedvességálló, ami nagyon fontos egy fürdőszobában. Ráadásul a bambusz könnyű és könnyen tisztán tartható. Emellett beleillik a trendi ECO stílusba. Kínálatunkban találhatóak szabadon álló vagy sarokban elhelyezhető bambusz fürdőszobai polcok. A bútorok teljesen ebből az anyagból készülnek, vagy bambusz díszítésekkel rendelkeznek. Különböző méretekben és formákban érhetők el. A bambusz fürdőszobai polcok esztétikusak és természetes melegséget adnak a helyiségnek.

Rendezze be fürdőszobáját

Az áruházunkban elérhető polcokkal végleg búcsút inthet a rendetlenségnek, és minden kis tárgy megtalálja állandó helyét. A kozmetikumok, kiegészítők és fürdőruha mindig könnyen hozzáférhető lesz. A fürdőszobai polcok nagyszerű módot kínálnak a fürdőszobai tér rendezésére. Ezen kívül a **fürdőszobai kocsik** is kiváló megoldást nyújtanak a mobil tároláshoz és a praktikus elrendezéshez.

pixel