Szekrény akasztók

( Termék mennyiség: 5 )

Egy ruhásszekrény ruhafogasok nélkül teljesen haszontalan. A szekrény fogasai segítenek rendezni a teret és rendszerezni a ruhákat. Emellett biztosítják, hogy a textíliák megfelelően legyenek tárolva, így hosszabb ideig megőrzik újszerű állapotukat.

Nadrágtartók

Miért érdemes nadrágtartót tartani a szekrényben? Legalább néhány okot találhatunk arra, hogy miért érdemes ezt a kiegészítőt beszerezni. Először is, a nadrágok, amelyek fogason lógnak, nem gyűrődnek annyira, mint azok, amelyeket polcra hajtogatva tárolunk. Emellett nem foglalnak el annyi helyet, különösen, ha olyan fogast választunk, amely több nadrág tárolására is alkalmas. Ez a kiegészítő segít a tér rendezésében, sok helyet takarít meg, és minden nadrágot szem előtt tart. Ilyen megoldásokkal a szekrényünk hosszabb ideig marad rendezett, hiszen minden ruhadarabnak meglesz a helye. Milyen típusú nadrágtartókat kínálunk?

Csipeszes nadrágtartók - egy nadrág vagy egy szoknya tárolására. Tökéletesek olyan szekrényekbe, ahol minden ruhadarabot külön lehet felakasztani. Vertikális nadrágtartók - egy fogas, amely több vízszintes rúddal van felszerelve. Lehetővé teszi több nadrág tárolását egyetlen helyen.

Állandóan rögzített nadrágtartók - egy szerkezet, amely a szekrény belső hátlapjára van rögzítve. Több vízszintes rúdból áll. Az ilyen típusú nadrágtartót a bútor alsó részében is el lehet helyezni a hely jobb kihasználása érdekében. A teleszkópos, kihúzható modellek megkönnyítik a megfelelő nadrág megtalálását, még sietség esetén is.

Nyakkendőtartók

A kis kiegészítőket, mint a nyakkendők, övek, sálak és kendők, gondosan kell tárolni. A nyakkendőtartókat erre a célra tervezték. Általában egy horogból és több kis gyűrűből állnak, amelyeken a kiegészítőket szabadon át lehet húzni. A kiegészítők teljes gyűjteménye rendezett lesz és egy helyen tartható. Ez a kis kiegészítő segít a szekrény rendben tartásában. Többé nem kell a fiókokban kotorászni összegabalyodott kiegészítők után.

A nyakkendőtartók más textíliák, például bőrövek tárolására is kiválóan alkalmasak. Számos modell elérhető, a néhány darab tárolására alkalmas fogasoktól kezdve, egészen azokig, amelyek tucatnyi nyakkendőt, sálat vagy övet is elbírnak.

Ruhafogasok

Elengedhetetlen kiegészítők a ruhák tárolására - a szekrény fogasai. Tudtad, hogy minden típusú fogas más-más ruhadarabok számára készült? A fogasok kiválasztása nem lehet véletlenszerű; különben deformálhatod a finom anyagokat vagy károsíthatod magát a fogast. Megmutatjuk, hogyan válassz fogasokat a rendeltetésük szerint.

Nehéz ruhák, például kabátok akasztására válassz erős fogasokat, amelyek végei jelentősen szélesebbek, mint egy alapmodellé. Ideális esetben ezek műanyagból vagy fából készültek. A finom anyagokat megfelelően biztosított fogasokra kell helyezni, amelyek kampókkal vannak ellátva. Az estélyi ruhák vagy finom blúzok gyakran rendelkeznek pántokkal, hogy a csúszós anyagok ne csússzanak le a fogasról, vagy hogy könnyebb legyen a pánt nélküli ruhadarabokat felakasztani.

Különös figyelmet fordíts arra, milyen fogasokat használsz a kötött ruhadarabokhoz. A gyapjú pulóverek vagy blézerek kinyúlhatnak a túl vékony fogasokon. Ezeket a nyúlásokat utána nagyon nehéz eltávolítani. Ezért a fa fogasok, amelyek kissé szélesebbek a műanyagnál, a legjobbak a kötött ruhadarabokhoz, mivel jobb támaszt nyújtanak a rugalmas és nehéz anyagnak. A vékony kötött anyagokat legjobb polcon összehajtva tárolni. Azokat a ruhákat, amelyeket nem viselsz napi szinten, további huzattal védheted a portól és szöszöktől.

Csipeszes fogasok

Egyes ruhadaraboknak extra biztonságra van szükségük, hogy ne csússzanak le a fogasokról. A speciális csipeszek és kapcsok lehetővé teszik a szoknyák, nadrágok és pánt nélküli felsők felakasztását. Nem kell aggódni a csipeszek vagy kapcsok által hagyott nyomok miatt. Ha megfelelő fogast választasz, azok nem fogják összenyomni az anyagot, hanem finoman tartják.

Ezek a fogasok elengedhetetlenek a csúszós anyagú nadrágok és szoknyák tárolásához. A csipeszekkel nem fognak lecsúszni minden alkalommal, amikor valamit kiveszel a szekrényből. A ruhafogasok különböző típusú csipeszekkel kaphatók, beleértve a kampókat is, amelyek segítenek a ruháknak jobban a fogason maradni vagy megakadályozzák, hogy leessenek.

Hogyan akaszd fel a ruhákat a szekrényben? Próbáld meg őket típus szerint rendezni. Akaszd fel a ingeket, nadrágokat, ruhákat stb. rendben. Így könnyebb megtalálni minden darabot anélkül, hogy időt pazarolnál a keresésre. A ruhák és kiegészítők megfelelően választott fogasokon történő rendezése hosszabb ideig segít fenntartani a rendet. Természetesen, feltéve, hogy mindig visszaakasztod őket a megfelelő helyre. Különböző típusú fogasok segítenek optimálisan rendezni a szekrény terét. A második fontos kérdés a szekrény fogasok kiválasztása a tárolandó ruhák típusának megfelelően.

Ezek a kiegészítők rendben tartják a szekrényt, így érdemes átnézni a gardróbodat és ellenőrizni, mely fogasokra lehet még szükséged. Ez jelentősen segít a tér rendezésében, és ami a legfontosabb, a ruhák megfelelő tárolásában.

pixel