Virágcserepek

( Termék mennyiség: 2 )

Virágcserép a teraszra

A lakásban használt virágcserépek két funkciót töltenek be - praktikusak, mint növénytartók, és dekoratívak, gazdagítják a teret és további esztétikai értékeket adnak hozzá. A teraszon növények ültetésére szolgáló cserépek olyan termékek, amelyek minden otthonban nélkülözhetetlenek. Ez a legjobb módja a növények nevelésének erkélyeken vagy teraszokon, mivel így optimális feltételek mellett nőhetnek és megfelelően védettek a külső tényezőktől. Jól megválasztott dekoratív cserépek A dekoratív teraszcserépek tartós anyagokból, mint a műanyag, a beton, a kő, a kerámia vagy a rattan készülnek. Jó választás lehet a hagyományos téglalap alakú erkélyládák és a négyzetes, kúpos vagy ovális formájúak is - a terasz méretétől és a benne ültetni kívánt növényektől függően. A standard cserépeken túl választhat akasztott bambusz és rattan ládákat vagy modern, lábakon álló cserépeket is. A szép dekoratív cserépek nagyon impozánssá teszik a teraszt és az egész ingatlan díszévé válnak.

Cserépek a kertbe

Áruházunk számos terméke között gyönyörű és funkcionális kerti cserépeket is talál. Választhat olcsó műanyag cserépeket és a külső tényezőkkel szemben ellenálló fa vagy fém cserépeket is. A kerti virágtartó edényeket úgy is használhatjuk, mint növényekből álló sövényt, amely elhatárolja az utakat vagy elválasztja a telket a szomszédtól. A megfelelően kiválasztott cserépek kiemelhetik a kert stílusát és még látványosabbá tehetik azt. A cserépek sokfélesége lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusú berendezéshez illeszkedjenek, pl. egy minimalista kert esetén a beton- és facserépek megfelelőek, egy vidéki stílusúhoz vicces cserépborítások, pl. állatok formájában, egy orientális stílusú kertbe pedig Buddha-fej alakú cserépek vagy visszafogott színű minimalista borítások illenek.

Hogyan válasszunk cserépet?

Mire érdemes figyelni cserép választásakor? Elsősorban érdemes figyelembe venni: Az anyagot, amiből készült - áruházunkban hatalmas választékban talál különböző anyagokból - fa, műanyag, beton, rattan, bambusz vagy fém - készült cserépeket. Fontos emlékezni arra, hogy a teraszra, a kertbe vagy az erkélyre helyezett cserépeknek ellenállónak kell lenniük az időjárási viszonyokkal - hó, fagy vagy eső - szemben. Ezért a választás kiválóan lehet agyag, műanyag, fa vagy fém cserép. Skandináv, vidéki vagy mediterrán stílusú kertekben a rattan, juta vagy bambusz elemekkel rendelkező cserépek is megfelelőek lesznek. A design - az ízléstől és az ingatlan stílusától függően választhat elegáns kerámia cserépeket, eredeti lábas cserépeket, üvegcserépeket köteleken vagy modern növényállványokat. Dönthet szép jutából szőtt kosarak mellett is, amelyek csodálatosan mutatnak skandináv vagy klasszikus stílusban berendezett teraszokon. A méret és forma - a cserépek méretét és formáját mind a hely méretéhez, ahol elhelyezkednek, mind a benne ültetni kívánt növények típusához kell igazítani. Kis helyeken remekül működnek a függő cserépek, amelyek nem foglalnak sok helyet. Nagy kertekben vagy tágas teraszokon nagy, masszív, betonból vagy fából készült cserépek illenek, amelyekbe örökzöldeket vagy virágzó cserjéket lehet ültetni. Az EDAXO.hu áruház kínálatában hatalmas választékban talál cserépeket, amelyeket könnyen össze tud illeszteni az igényeivel. Rendelkezünk különböző méretű, színű, mintájú, különböző anyagokból készült és különböző funkciókat betöltő cserépekkel. Bátorítjuk, hogy fedezze fel kínálatunkat!

pixel