Kerámia tepsi

( Termék mennyiség: 27 )

Kerámia formák a sütéshez és tálaláshoz

A kerámia formák kiválóak különféle sütemények és egyéb sütött ételek elkészítéséhez és tálalásához. Alkalmasak sütéshez, fagyasztáshoz, és lenyűgöző tálaláshoz, ráadásul vonzó áron elérhetők.

Sütőformák Ramekins-hez

Amikor egyéni adagokat készítünk, egy díszes bordázatú ramekin biztosan jól jön. Tökéletes egy lenyűgöző soufflé vagy crème brûlée tálalásához. Használható szószokhoz vagy egytálételek egyéni adagjainak elkészítéséhez is, így a ramekin nagyon sokoldalú ételnek számít.

Kerámia Sütőedények

Egy multifunkcionális edény, amelyet minden konyhában megtalálható kellene, kétségtelenül a kerámia sütőedény. Lehetővé teszi finom szószok, tészta, különféle zöldségek, és egyszerű egytálételek elkészítését. A kerámia edény egyenletesen melegíti az ételt, és praktikus fogantyúi lehetővé teszik az edény kényelmes mozgatását helyről helyre.

Sütőformák

Magas minőségű sütőformák különféle formákban kiválóak sütéshez és házi ételek elkészítéséhez. Alkalmasak mind süteményekhez és kenyerekhez, mind pedig vacsorafogásokhoz, mint például a lasagna vagy különféle típusú egytálételek.

pixel