Szappantartó

( Termék mennyiség: 22 )

A jól átgondolt és esztétikusan megtervezett fürdőszoba minden családtag számára igazi fürdőparadicsommá válik. Még korlátozott helyen is rendet tartani kulcsfontosságú a tökéletes fürdőszoba megteremtéséhez. Azok az alapvető dolgok, amelyeknek a mosdókagyló mellett kell lenniük, magukban foglalnak egy szappantartót vagy egy szappanadagolót.

Jól felszerelt fürdőszoba - szappanadagoló és szappantartó

A szappantartó örök klasszikus a fürdőszobában. Készülhetnek kerámiából, kőből, műanyagból vagy bambuszból. Egy jól megválasztott szappantartó, egy szép glicerin szappannal párosítva kifinomult díszítéssé válik a fürdőszobában. A kerámia szappantartók különböző formákban és színekben kaphatók, így könnyen megtalálhatod a fürdőszobád csempéjéhez vagy szaniteréhez illőt. A bambusz szappantartók tökéletesen illeszkednek az utóbbi években egyre népszerűbbé váló környezettudatos trendhez. A természetes fafelület és az üvegezett fehér kerámia kombinációja időtlen párosítás, nemcsak a skandináv stílusú fürdőszobák számára. A műanyag szappantartók rendkívül praktikusak, mivel könnyen tisztíthatók és gyakorlatilag törhetetlenek. Különösen fiatal gyermekekkel rendelkező szülőknek ajánljuk, mert biztonságos és kényelmes megoldást kínálnak. Ezek a tartók kreatív díszítésként is szolgálhatnak, gyakorlatilag bármilyen színben és formában elérhetők. Nézz meg néhány egyedi dizájnt a Koziol-tól, ahol szappantartók találhatók szokatlan formákkal. Egy elegáns szappantartó antik arany színben marokkói hangulatot hoz, tökéletesen kiegészítve az ebben a stílusban készült színes mozaikokat. A minimalista fürdőszobákban is eleganciát kölcsönöz. Az arany szappantartó nélkülözhetetlen a csillogó fürdőszobai berendezésekhez is. A szépen díszített és mintás szappantartók javíthatják a fürdőszobád dekorációját. Lehetővé teszik, hogy karaktert adj a térnek, különösen, ha a felületek semlegesek, és merész kiegészítőket kedvelsz. Ez a stratégia egyre népszerűbb, mivel lehetővé teszi a fürdőszoba átalakítását egyszerűen a kiegészítők és dekorációk megváltoztatásával.

Szappantartó - tiszta megoldás

A szappantartó egy kis tároló az illatos szappannak. Praktikus, mert segít megelőzni a nem kívánt foltokat a mosdón, miközben esztétikai funkciót is betölt. A változatos dizájnok, amelyek kiegészítik a fürdőszobai szerelvényeket, csempéket, sőt még a törölközőket is, a szappantartókat a fürdőszoba kiegészítőinek ékszerévé teszik. Vízállóak, nemcsak megjelenésükkel, hanem tartósságukkal is meglepetést okoznak. Ha a fürdőszobád kicsi, vagy a mosdókagyló helyszűkében van, válassz fali modellt. Egy függesztett szappantartó nagyszerű módja annak, hogy elegáns kiegészítőket tarts a kisebb fürdőszobákban is. Ha nem szeretnél a falakba fúrni, van tökéletes megoldásunk. A Wenko fali szappantartói szabadalmaztatott rendszerekkel, például a Vacuum-Lock segítségével szerelhetők fel. Ez egy innovatív, fúrás nélküli rögzítőrendszer, amelyhez nincs szükség további szerszámokra vagy szakmai segítségre. Egyszerűen kövesd a termék utasításait, és a szappantartó eltávolítása után nem marad nyom a falon. A tapadókorongos szappantartók is nagyon praktikusak, különösen, ha a megbízható modelljeink közül választasz. Megvásárolhatod a függesztett szappantartót önállóan vagy szettben. Az utóbbi nagyszerű módja az elegáns berendezésnek, ha az összes kiegészítő illik egymáshoz. Ahhoz, hogy a szappantartód mindig jól nézzen ki a fürdőszobában, karbantartani is kell. Ne hagyd, hogy víz gyűljön össze az alján, mert feloldja a szappant, és rendetlenséget okoz. Rendszeresen tisztítsd és szárítsd meg a szappantartót. A természetes fa nem ideális szappantartónak, kivéve a nedvességálló bambusz modelleket. Ezeket megtalálod a boltunkban – kellemes vásárlást kívánunk!

pixel