Sütőedények

( Termék mennyiség: 34 )

Sütőkiegészítők Süteményekhez

Ki ne szeretné az otthon sütött finomságokat, a kézzel készített kenyeret, süteményeket, kekszeket, muffinokat és sok más édességet? A gyönyörű és csábító illat, ami a sütés során betölti a konyhánkat, már a gondolattól is összefut a szánkban a nyál. Konyhai kínálatunkban biztosan megtalálja a tökéletes süteményes tepsiket, valamint érdekes és funkcionális sütőkiegészítőket. Széles termékkínálatunk között megtalálhatók többek között: kerek sütőforma, téglalap alakú kerámia forma, amelyet például saját kenyér sütésére használhat, vagy egy piteforma, amelyet finom piskótával és gyümölcsökkel tölthet meg.

Sütőkiegészítők

Az otthon sütött sütemények ideális édes ajándékok is lehetnek bármilyen alkalomra. Erre a célra például díszes muffinpapírokat használhat, és egy ablakos doboz tökéletes választás lehet a csokoládépralinékhoz. Szereti visszatérni a gyermekkorba és sütni a kekszeket? Különböző alakú és kialakítású kiszúrók segítenek ebben. És ha édes ajándékként szeretné őket adni, válasszon díszes keksztároló dobozokat, amelyek különböző mintákban és színekben kaphatók. Tökéletes bármilyen alkalomra. Ne feledkezzen meg a munkaeszközökről sem! A sima vagy nagyon dizájneres tésztanyújtók, vagy a süteményekhez és muffinokhoz való szilikonformák nélkülözhetetlenek minden konyhában. Elengedhetetlen felszerelések minden háziasszony számára.

Kiegészítők Tortákhoz – Minden, Amit Szükséges

A sütés illata az egyik legkellemesebb aroma, amit ismerünk. Az egész házban terjedő almás pite illata javítja az összes háztartási tag hangulatát. Arról nem is beszélve, hogy a házi desszert egészséges és mindig kitűnő ízű. A házi sütemények sütéséhez néhány alapvető kiegészítőre van szükség. Tortakiegészítők: Formák és tepsi, Sütőpapír, Tésztalap, Tésztanyújtó, Spatula, Habverő, Ezek csak az alap tortakiegészítők – nélkülük nem tud sütni. Kezdjük a formákkal – mert ez az abszolút alap. A sütőkiegészítők boltjában minden méretű és alakú formát megtalál. Mielőtt kiválasztaná a megfelelőt, javasoljuk egy gyors áttekintést az elérhető opciókról. Fémtálcák - ezek a legegyszerűbb és legolcsóbb termékek. Kenést igényelnek, és sajnos a tészta gyakran hozzájuk tapad. Ha ilyen formát dönt, használnia kell sütőpapírt vagy speciális sütőfóliát. A tortát egy fémtálcából majdnem azonnal Nem tapadó bevonatú formák – egy modernebb megoldás, de jelentősen többet kell érte fizetni. Megéri, mert a tészta nem tapad az ilyen sütőtálcához, ráadásul a fém aroma sem hatol be a tortába, így a tortát a tálcán is tárolhatja. Nem tapadó tortaformát használva ne felejtsen el megfelelő eszközöket használni. Abszolút ne vágja a tortát késsel egy ilyen tálcán. Az eszközöknek fából vagy műanyagból kell készülniük; a fém megrongálhatja a nem tapadó bevonatot, és a forma többé nem fogja megfelelően ellátni a funkcióját. Szilikon formák – viszonylag új találmány a konyhában. A szilikon számos előnnyel rendelkezik – nagyon magas hőmérsékleteken is használható. A szilikon formák tökéletesek muffinokhoz – nem szükséges papírbélés a sütéshez. A szilikon sütőformák bármilyen alakúak lehetnek – igazi remekműveket süthet bennük. Kerámia formák – nagyszerűen működnek piteformákként, a szuflé ramekinok is kerámiából készülnek. A kerámia jól tartja a hőmérsékletet és nagyon esztétikus. Az ilyen formában szolgálhatja fel a pitét az asztalnál. A sütőeszközöket, vagyis a konyhai eszközöket gondosan kell kiválasztani. Kényelmes fogantyúkkal és olyan formákkal kell rendelkezniük, amelyek megkönnyítik a keverést, a felverést és a torták díszítését. Érdemes olyan kiegészítőket választani, amelyek szilikon bevonattal rendelkeznek – ezek nem hevülnek túl. A tésztanyújtót, ahogy mindenki tudja, fából kell készíteni, és kényelmesen és pontosan kell tudnia nyújtani a tésztát. Választhat klasszikus modelleket vagy olyan nyújtókat, amelyek kicsit hasonlítanak a festőhengerekhez fogantyúval. Ezek kényelmesek, különösen, ha szűk csíkba szeretné nyújtani a tésztát.

Okos Sütikiegészítők

A torták sütéséhez és díszítéséhez használhat hagyományos eszközöket, vagy kihasználhatja azokat az okos kiegészítőket, amelyek megkönnyítik a konyhai munkát. Ezekkel olyan profin fog sütni és díszíteni, mint egy igazi szakember. Üzletünkben található sütőkiegészítők lenyűgözik designjukkal és funkcionalitásukkal. A formák vajjal való kenése már nem szükséges. Üzletünkben nemcsak hagyományos sütőpapírt, hanem egy speciális, többször használható sütőfóliát is talál. Ezek környezetbarát és nagyon praktikus sütőeszközök. A szilikon sütő- és tortadíszítő kiegészítők rendkívül praktikusak. Egy mérettel ellátott szilikon alátét segít a tésztát pontosan a forma méretére nyújtani. Nagyon kényelmesen tárolható – fel

pixel