Konyhai akasztók

( Termék mennyiség: 4 )

Konyhai akasztók - Nélkülözhetetlen kiegészítő a konyhába

A konyha minden otthon vagy lakás szíve. Minél kisebb, annál inkább szüksége van okos megold ásokra. Egy ilyen megoldás a konyhai akasztók használata, amelyek a korábban kihasználatlan vagy nem adaptált teret szervezik.

A pult fölötti fal, egy konyhaszekrény, a felfüggesztett tányértartó szekrény alatti hely? Használja ki azokat a helyeket, amelyekről eddig nem is gondolta volna, hogy hasznosak lehetnek! A praktikus konyhai akasztók helyet takaríthatnak meg olyan dolgok számára, mint:

  • bögrék, csészék, poharak, borospoharak, konyharuhák vagy törölközők, konyhai kiegészítők és eszközök, és sok más hasznos tárgy, amit naponta használ.

 

Egy konyhai akasztó sínekkel kombinálva biztosítja, hogy a konyhai eszközök mindig kéznél legyenek. További előny? A legtöbb modell nem igényel fúrást a falba! Ez azt jelenti, hogy ha megváltoztatja a konyha elrendezési koncepcióját, a fal vagy a csempe sértetlen marad, és továbbra is jól fog kinézni.

Melyik konyhai akasztót válassza?

Az univerzális konyhai akasztók leggyakrabban rozsdamentes acélból készülnek. Ezt az anyagot okkal választották. Az acél korrózióálló, tartós és fényes. Egy másik anyag a fa. Ez a nemes anyag stílusos megjelenést biztosít, és megfelelő kezelés esetén a faelemek ugyanolyan tartósak lehetnek, mint az acélak. Akár acél, akár fa konyhai akasztót választ, egy dolog biztos. Értékes pult- és fiókhelyet takarít meg, és a főzés sokkal kényelmesebb és élvezetesebb lesz!

pixel