Ezüst Téglalap alakú tányér alátét 28,5 x 43,5 cm,

  • Elegáns és praktikus kiegészítő minden asztalhoz
Ezüst Téglalap alakú tányér alátét  28,5 x 43,5 cm,
2 299,00 Ft
/ db brutto
Ingyenes szállítás 18 000,00 Ft

A Zeller asztali tányér alátét rendkívül bájos és kifinomult , a legmagasabb kivitelezés jellemzi. A "Flora" tányér alátét egyedülálló és fantasztikus  amely csipke mintázatával és nemes színeivel elbűvöl mindenkit. Az ilyen elegáns asztal alátétek eredeti díszek, amelyek garantálják az esztétikai és szertartásos étkeztetést, ugyanakkor védik az asztal felületét és az abroszt, valamint helyet jelölnek az étkészletnek.

A "Flora" asztali alátét szilárd és hatékony védelmet nyújt a meleg edények és a vázák hője ellen, mert nagyon ellenáll a magas hőmérsékletnek. Nem kell tartani attól, hogy az asztal felülete megsérül, forró tányért vagy edényt lehet rá helyezni. A vastag és tartós műanyagból készült asztali alátét  hő álló, praktikus és elegáns.

Az egyedi tervezés és a legmagasabb kivitelezés miatt rózsaszínű tányér alátéteket ajánlunk, különösen dekoratív terítékként a nappali asztalhoz vagy exkluzív terítékként az ebédlőhöz.


A termék jellemzői:

  • dekoratív tányér alátét gyönyörű kivitelben
  • univerzális asztali alátét a nappalihoz, az étkezőhöz és a konyhához
  • tartós és hőálló asztali alátét
  • alátét tányérokhoz és meleg ételekhez
  • praktikus és könnyen tisztítható asztali alátét
  • eredeti termék a német Zeller márkától
Gyártó
Termékkód:
29036
Gyártó
Zeller
Uralkodó szín
ezüstos
Uralkodó anyag
műanyag
Hosszúság (cm)
43,5
Szélesség (cm)
28,5
alak
téglalapos
Kérdez termékrol
Ha a fenti leírás nem elég az Ön számára, küldje el nekünk kérdését a termékkel kapcsolatban. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatok feldolgozása a Adatvédelmi irányelvek . Küldésükkel elfogadja annak rendelkezéseit.
Írja meg a véleményét
A te értékelésed:
5/5
Adja hozzá saját termékfotóját:
pixel