Asztal díszítés és dekoráció

( Termék mennyiség: 63 )

Asztaldekoráció - Egy Összejövetel Nélkülözhetetlen Eleme

Az asztaldekoráció kulcsfontosságú aspektusa a társasági összejöveteleknek, romantikus kettes vacsoráknak vagy a családi ebédeknek vasárnaponként. Gyakran mondják, hogy először a szemünkkel eszünk. Ez nemcsak az ételekre, hanem közvetetten az asztal megjelenésére is vonatkozik.

Kiegészítők Az Asztaldekorációhoz

Szereted a csokoládét? Természetesen, ki nem? Az olvasztott csokoládé kétségkívül nagyszerű vonzerő az esti baráti összejöveteleken. Miért ne kényeztetné magát egy háromszínű csokoládé fondü készlettel? Inkább a sütiket, tortákat és süteményeket részesíti előnyben? Különböző típusú tortaállványok tökéletesek lesznek ezekhez. Ha kerülöd az édességeket, egy gyümölcstál biztosan praktikus és dekoratív elem lesz. Here you will find the best accessories for decorating the table: 

Kiegészítések Az Asztaldekorációhoz

Gazdag kínálatunkból mindent megtalál, ami szükséges az asztal szép megjelenéséhez, minden apró elem tökéletesen kiegészíti az összhangot a belső dekorációval. Található nálunk többek között csapos üveg, amely italadagolóként szolgál. Ideális baráti estéken vonzerőként és változatosságként. Szeretne bártenderré válni, aki italokat szolgál fel? Egy koktél- és italrázó lesz az Ön számára tökéletes választás. Természetesen nem szabad megfeledkezni a dizájner fém jégtartókról sem, amelyek bor-, pezsgő- vagy más alkohol hűtésére is használhatók állványként.

Mindennapi Asztaldekoráció a Nappaliban

A nappali a ház legreprezentatívabb helyisége. Ha tartalmaz étkezőasztalt, akkor annak dekorációja az interiőr elrendezésének szerves részévé válik. Az asztaldekorációk egyediek - szalvétatartók, vázák, alátétek vagy díszítő kerámia figurák. A nappali asztalán lévő dekorációnak összhangban kell lennie a többi dekoráció színvilágával. Asztalterítő vagy alátétek választásakor érdemes azokat a függönyökkel, szőnyeggel vagy a kanapén lévő párnákkal összehangolni. Egy friss virágokkal teli váza mindig bájt és eleganciát kölcsönöz az enteriőrnek. Azonban nem mindig állnak rendelkezésre, így ősszel és télen érdemes minőségi művirágokból készült kompozíciókat választani. Az ilyen dekorációk meglepően hasonlíthatnak az élő növényekre.

pixel