Létrák, lépések

( Termék mennyiség: 10 )

Az otthoni létrák olyan tartozékok, amelyek számos helyzetben pótolhatatlanok! Felújítások során, takarítási feladatoknál vagy egyszerűen akkor használatosak, amikor egy alacsonyabb személynek szüksége van arra, hogy elérje a felső szekrényeket. Összecsukható kialakításuknak köszönhetően könnyen tárolhatók egy szekrényben, garázsban vagy egy erkélyen, majd szükség esetén elővehetők. Melyik otthoni létrát válassza? Íme néhány tipp!

Melyik otthoni létrát válasszuk?

Egyszárnyú otthoni létrák – biztosan az előnyük, hogy nem foglalnak sok helyet. Egyszerűen állítsa fel a létrát és támaszkodjon az elérni kívánt helyre. Gyakran használják padlások elérésére vagy ablakok tisztítására.

Kihúzható alumínium otthoni létrák – a legnépszerűbbek és rendkívül praktikusak. Nem igényelnek stabil támaszt és bármilyen sík felületen elhelyezhetők. Alacsony és magasabb modellek is kaphatók – akár 5 lépcsős alumínium létrákat is találhat.

Többlépcsős létrák – otthon, az alacsony létrák, amelyek egyszerűen lehetővé teszik a mennyezet vagy magas szekrények elérését, a legjobbak. Az Edaxo kínálatából: 5 lépcsős alumínium létra, 4 lépcsős alumínium létra, 3 lépcsős alumínium létra, valamint két- és egylépcsős festő platformok.

Munka platformok – értékelik az otthonokban a gyerekekkel és az alacsonyabb személyekkel. Lehetővé teszik a szekrények, polcok elérését vagy kisebb felújítási munkák végzését.

Otthoni munka platformok

Építkezési, felújítási vagy takarítási feladatok során gyakran szükség van bizonyos magasságban végzett munkára. Ilyen helyzetekben hasznosak az otthoni munka platformok – az alacsony, egylépcsős munka platformoktól kezdve a többlépcsős létrákig. A termék kiválasztását megfelelően igazítsa az Ön igényeihez, attól függően, hogy néhány vagy több tucat centiméterrel magasabbra kell-e jutnia, vagy nagy mozgásszabadságot biztosítania.

Alumínium otthoni létrák az Edaxo kínálatában

Ismerje meg az Edaxo kínálatát! Számos terméket készítettünk elő, amelyek megkönnyítik a takarítást, felújítást vagy a magas polcok elérését. Különböző magasságú otthoni alumínium létrákat, valamint munka platformokat kínálunk. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy tekintse meg a rendelkezésre álló termékeket – minden ügyfél megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást elismert gyártóktól, kedvező áron!

Építkezési és felújítási munkák majdnem mindig magasabbra való elérést igényelnek. Legyen szó szekrény javításáról, mennyezet festéséről vagy akasztó rögzítéséről – egy olyan tartozék használata, mint egy széklet vagy festő platform, hasznos. Az általában alumíniumból készült szerkezetek jelentős teherbírással rendelkeznek – akár 150 kg-ig is. A megfelelő modell kiválasztásakor figyeljen a munka platform magasságára, súlyára és az összecsukott méretre. Mindezek a tényezők a funkcionalitásra és a használat egyszerűségére vonatkoznak.

pixel