Folyosói bútorok

( Termék mennyiség: 1 )

A folyosó az a belső tér, amelyet a vendégek először látnak, amikor belépnek a lakásba. Ezért olyan fontos, hogy a folyosói bútorok esztétikusak és jól megválasztottak legyenek. Hogyan rendezzük be ezt a kis, de rendkívül fontos belső teret?

Folyosói akasztók

A folyosón hagyjuk a külső ruházatunkat, így szükség van megfelelően kiválasztott folyosói akasztóra. Ennek kiválasztása nagyban függ attól, hogy mekkora a folyosó. Nézzük meg, milyen akasztók közül választhatunk. Álló akasztók - nagyon impozánsak, de csak nagyobb helyiségekbe valók. Sok helyre van szükség egy ilyen akasztó elhelyezéséhez, és amikor ruhákat akasztunk rá, még több helyet foglal el. Az álló akasztók különböző formákat ölthetnek, a hajlított fából készült klasszikusoktól a merész, designerek által tervezett projektekig. Az előbbiek jelenleg nagyon divatosak, a modernista design visszatérése miatt a gyerekkorunkból ismert bútorok újra kedveltté váltak. Ennek a megoldásnak egy előnye a beépített esernyőtartó.

Folyosói akasztók

Összecsukható folyosói akasztók - ideális megoldás egy kis folyosóra, amelyet minimalista stílusban szeretnénk berendezni. A mechanizmus egyszerű - a kabátakasztók csak akkor kerülnek kihajtásra, amikor szükség van rájuk. Ha nincs semmi az akasztón, akkor szinte észrevehetetlenül minimalista díszként szolgál, amely alig áll ki a falból. Falra szerelhető kabátakasztók - a legnépszerűbb típusú akasztók egy kis folyosóra. Kihasználjuk a falon lévő helyet, így több külső ruhát is fel tudunk akasztani egyszerre. Az ilyen típusú akasztók különböző formákban elérhetők: egyedi akasztók, szerkezetek kiegészítők polcával, vagy falielemek. Utóbbiak cipős szekrényekkel, ülésekkel, vagy felső polcokkal kiegészítve vannak. Kulcsakasztók a folyosóra - ez a megoldás megkönnyíti a kulcsszettek tárolását. Egy kis akasztó, ami jelentősen megkönnyíti az egész család életét. Egy kis folyosói szekrény formáját is öltheti.

pixel