Keramikai doboz

( Termék mennyiség: 3 )

Az EDAXO.hu weboldalán széles választékban található élelmiszertároló edények. Ezek az egyszerű kiegészítők rendet teremthetnek és egyedi hangulatot vihetnek a konyhába. Választhat kerámia, üveg tartályok és üvegek közül.

Kerámia Konyhai Tartályok

A kerámia tartályok nemcsak rendkívül praktikusak, hanem vonzóak is. Ezekben tárolhatja a fűszereket, lisztet, teákat és süteményeket. Ezek a kerámia élelmiszertárolók biztosítják a tárolt termékek tartósságát és könnyű használatát.

Öt ok, amiért érdemes kerámia tartályokat vásárolni: A kerámia konyhai tartályoknak számos előnye van, amelyeket korábban nem említettünk. Az esztétikus megjelenés nem minden! Ne feledje, hogy a tartályok nem csak konyhai dekorációk, hanem elsősorban funkcionálisak. Íme öt ok, amiért érdemes kerámia élelmiszertárolókat vásárolni:

  • Védik a tartalmat a romlástól.
  • Nem reagálnak az élelmiszerekkel.

Légmentesen záródnak, a fedél további levegőzáró védelmet nyújt. A kerámia konyhai tartályok hőállóak is. Rendet teremtenek a konyhában és megkönnyítik a főzést – minden szükséges hozzávaló kéznél van.

Kerámia Tartályok a Konyhában - Melyik Stílust Választja?

A kerámia konyhai tartályok alkalmasak a vacsorához szükséges hozzávalók, szendvicsek, saláták, zöldség- vagy gyümölcsfalatok vagy az ebédből megmaradt ételek tárolására. A konyhai eszközök vagy hozzávalók hosszas keresése megnehezítheti a főzést és sütést. A szervezett konyhai tárolásnak köszönhetően rendet tarthat a tárolóhelyén. Válassza ki a megfelelő elemeket, hogy összhangban legyenek az enteriőrrel:

  • Modern kerámia tartályok – fehér és fekete vagy pasztellszínekben kapható tartályok, amelyeket fa vagy fém elemekkel kombinálnak.
  • Skandináv stílusú kerámia tartályok – egyszerűek és szépek, gyakran geometriai mintákkal kombinálva.
  • Klasszikus stílusú kerámia konyhai tartályok – klasszikus mintákkal, például virágokkal díszített tartályok és tökéletesen illeszkedő fedelek a klasszikus vagy vidéki stílushoz.

A kerámia tartályok megőrzik a száraz termékek frissességét. Sok élelmiszertároló tartály szettben kapható egységes designban. Ez nemcsak pénzt takarít meg, hanem megfelelő kerámia élelmiszertárolót biztosít minden alkalomra. Nézze meg kínálatunk kerámia tartályait!

Kerámia Tartályok a Konyhában – Biztonságos Tárolás

Tudta, hogy bizonyos élelmiszereket nem szabad műanyag tartályokban tárolni? A száraz termékek, mint a liszt, gabonák vagy kávé tárolására a kerámia tartály a legjobb megoldás. A kerámia természetes, egészséges és ami a legfontosabb, nem okoz például liszt romlást, mint ahogy az a műanyag tartályokban történik.

A kerámia élelmiszertárolók is lehetnek légmentesen záródók. Ha azt szeretné, hogy a tárolt termékek aromája ne fakuljon meg – válasszon gumitömítéssel záródó kerámia tartályt, amely csatokkal záródik. Hasonlóan működik, mint egy befőttes üveg a téli tartósításhoz.

Hogyan válasszon kerámia tartályt? Figyeljen a zárásra. Ha olyan termékeket kell tárolnia, amelyeknek állandó levegőhozzáférésre van szükségük, válasszon csavaros fedelű kerámia tartályt. A konyhai kerámia tartályok különböző űrtartalmúak – válasszon kisebbet kedvenc tea vagy kávé számára, nagyobbat pedig a liszthez vagy tésztához.

A kerámia konyhai tartályok praktikus dekorációk. Különböző színekben és mintákban kaphatók, így gyönyörűen kiemelheti konyhája berendezését. Helyezze el a szép tartályokat a pulton vagy a konyhai polcokon – hadd díszítsék ezt a teret.

Miért Válasszon Kerámia Tartályokat

A kerámia természetes anyag, amely agyag égetésével készül. Mint ilyen, jobb anyag az élelmiszerekkel való érintkezésre, mint a műanyag, amely kémiai folyamatokon keresztül készül. Így a kerámia élelmiszertartályok első előnye, hogy bizonyos értelemben természetesek. Az esztétikát sem hagyhatjuk figyelmen kívül – mert a kerámia tartályok egyszerűen nagyon szépek. Választhatja őket, hogy felélénkítse a kissé unalmas konyhai berendezést. A kerámia tartályok segítenek rendet teremteni a szekrényekben és polcokon a konyhában mindennap használt különböző termékekkel.

pixel