Snack készletek

( Termék mennyiség: 46 )

Az elegáns snack tálalás ugyanolyan fontos, mint a főétel felszolgálása. Az EDAXO.hu kínálatában megtalálod az ételek és kiegészítők készleteit a snackek tálalásához, így azok fogyasztása is öröm lesz.

Snack Tálaló Készlet — Melyiket Válaszd?

Igényeidnek és preferenciáidnak megfelelően különféle készletekből, tálakból és kiegészítőkből válogathatsz a snackek tálalásához üzletünk kínálatában. Például egy fa snack tálca tökéletes bármely otthonba. Használható sajtok, falatkák vagy finger food tálalására. A családi étkezések és baráti összejövetelek alkalmával a tálak készletei — ideálisak mindenféle mártogatósokhoz és szószokhoz — kiválóak lesznek.

Egyedi snack tálaló készletek. Az általunk kínált snack tálaló készletek fokozzák ételeid megjelenését. Közöttük megtalálhatók a klasszikus edények és kiegészítők, valamint az eredetibbek is, meglepő formákkal és figyelemfelkeltő alakokkal.

Előétel Tálaló Készlet

Egy tálcából és érdekes formájú tálakból álló snack készlet fontos eleme az étkészletednek. Egyedi mintákkal díszített kerámia snack tálak jó módjai a parti asztalának változatosabbá tételére. Tapas, diófélék vagy zöldségköretek tökéletesen beleillenek. Egy klasszikus, fehér tálakból és bambusz alapból álló készlet illeszkedik a legtöbb modern terítékhez. Egyszerű és nagyon elegáns, így bármilyen alkalomra alkalmas. Egy sajttál és bor ideális párosítás egy baráti összejövetelhez. Egy tál szőlő vagy dió hozzáadása teszi teljessé. Egy érlelt és kék sajtokat tartalmazó snack tálaló deszkának megfelelően választott késekkel kell rendelkeznie. Snack tálaló készleteink mindent tartalmaznak, amire neked és vendégeidnek szüksége lehet az asztalra tálalt finomságok kényelmes élvezetéhez.

Érdekes lehetőség a finger food tálalására szolgáló készlet — a különleges formák vonzó kiegészítést nyújtanak az asztal dekorációjához. Az elegánsan tálalt snackek nemcsak ízükkel, hanem megjelenésükkel is lenyűgözik a vendégeket.

Snack Tálaló Készlet — Válaszd az Egyedi Dizájnt

A különböző méretű tálalók elengedhetetlenek az ételek tálalásához. Formájuk nem feltétlenül kell, hogy klasszikus legyen. A különleges formák és érdekes színek olyan trendek, amelyek állandó helyet találtak asztalainkon. Egy snack tál készlet színes levelek, gyümölcsök vagy virágok formájában kétségtelenül felfrissíti az asztali terítéket. Napi használat során és ünnepekkor is színt visznek ételeidbe. A modern tálaló formák nem korlátozódnak a színekre és formákra. Az építőanyag is nagyon érdekes lehet. Nyers kő és fém, újrahasznosított műanyagok. Színes üveg és nemes kristályok, amelyek az utóbbi szezonokban nagyon divatosak, előnye, hogy különféle stílusokhoz illeszkednek: a retrótól a glamourig.

A snack tálaló készletek között kis tálakat is találsz szószok és öntetek számára. Egy ropogós zöldségekből és illatos öntettel készült kompozíció sikeresen helyettesítheti az egészségtelen sós snackeket. Az étkészletnek tartalmaznia kell öntet tálakat is; szószokat palackokban tálalni nem elegáns. Válaszd a tálak és tálcák méretét a készletben, hogy a lehető leguniverzálisabbak legyenek. A legjobb megoldás egy olyan készlet kiválasztása, amely különböző méretű tálakat tartalmaz, így különféle előételeket és szószokat tudsz tálalni.

Természetesen a tálak nem minden — egy snack villakészlet is jól jön. Érdekes lehetőség egy színes villákból álló készlet, amely nemcsak élénk színeivel, hanem egyedi formájával is lenyűgöz.

Az ázsiai konyha szerelmeseinek sushi tálaló készleteink vannak — deszkák szószos tálakkal és hagyományos pálcikákkal. Ezek a kiegészítők alkalmasak különféle keleti ételek — thai, kínai vagy vietnami finomságok — tálalására.

Snack tálaló készleteink kínálatának összeállításakor követjük a jelenlegi belsőépítészeti trendeket. Nem feledkezünk meg a klasszikus elegancia kedvelőiről sem, amely szinte bármilyen asztali teríték stílusához illik. Legyen szó sajtok, déli tapasok vagy ázsiai finomságok kedvelőiről — üzletünkben mindent megtalálsz, amire szükséged van kedvenc ételeid gyönyörű tálalásához.

pixel