Edények

( Termék mennyiség: 27 )

Az étkészlet egy olyan háztartási elem, amely sok éven át szolgál. Az átlagos magyar háztartásban két vagy három készlet található – egy a mindennapi használatra, egy az ünnepekre és különleges alkalmakra, és egy harmadik kávés készlet, amely a nappali szekrényében van kiállítva. Néhány családban az étkészlet érzelmi értékkel bír, és generációról generációra öröklődik. Stílusos tányéroknak minden otthonban jelen kell lenniük, különösen, ha gyakran vendégül látjuk a családot és a barátokat.

Hagyományos étkészlet – ünnepi ebédekhez és vacsorákhoz

A hagyományos étkészlet tökéletes a családi ünnepekre. Amikor az egész család összegyűlik az asztal körül, gondoskodnunk kell az étkező megfelelő díszítéséről is. Az asztali dekoráció egy dolog, de az étkészlet egy másik kérdés. A hagyományos fehér étkészlet tökéletesen illik a családi hangulathoz. A klasszikus, egyszerű étkészlet tányérokból, tálakból és evőeszközökből áll. Stílusa a korábbi generációk által ismert edényekre utal. Kerek tányérok, alacsony tálak és fényes evőeszközök – ez az ideális hagyományos étkészlet receptje.

Modern étkészlet – az egyedi kiegészítők kedvelőinek

Sokan egyre inkább a modern megoldásokat választják. Az eredeti formájú étkészlet kétségtelenül tetszeni fog azoknak, akik szeretik az egyedi kiegészítőket otthonukban. A legdivatosabb modellek között négyzet vagy téglalap alakú tányérok találhatók merészebb színekben – pasztell, élénk színek, szürke vagy fekete. Az ilyen tányérokon tálalt ételek ugyanolyan érdekesnek tűnnek, mint egy drága étteremben.

Kávés készlet – az aromás főzet kedvelőinek

Bár a kávé nem tipikus magyar ital, sok magyar között találunk kávérajongókat. Az aromás főzet fogyasztása egyfajta rituálévá válik. Maga a kávéfőzés is teljesen más jelentőséget kap. Szívesen ünnepeljük ezt a pillanatot családdal és barátokkal. Egy kávés készlet általában több csészéből és csészealjból áll. Néhány modellhez speciális kanalak is tartoznak. A kávé felszolgálásának módja nagy jelentőséggel bír; sokkal élvezetesebb egy stílusos csészéből inni, mint hagyományos, sima bögrékből vagy poharakból. Érdemes legalább egy kávés készletet tartani otthon, hogy a vendégek vagy családi összejövetelek alkalmával használhassuk.

pixel