Víz spatula

( Termék mennyiség: 8 )

A bepárásodott tükrök a fürdőszobában, a vízcseppek a zuhanykabin üvegén, az ablakok, amelyeket tisztítani kell – mindezek a problémák gyorsan és egyszerűen megoldhatók lehúzókkal.

A vízlehúzók kényelme, precizitása és funkcionalitása

A vízlehúzó egy nagyon hasznos eszköz. Különlegesen keményített műanyagból vagy rozsdamentes acélból készül, és kiválóan alkalmas a vízcseppek eltávolítására a zuhanykabinokról, a bepárásodott fürdőszobai tükrök tisztítására, valamint egyes modelleken található mosófejnek köszönhetően az ablakok hatékony tisztítására is. A vízlehúzó speciálisan kialakított gumiéllel rendelkezik, amely pontosan olyan szögben van beállítva, hogy egy határozott mozdulattal eltávolítsa az összes felesleges vizet a felületről. Néhány bemutatott lehúzó nagyrészt szilikonból készült. Minden modell alkalmas arra, hogy megfelelő fogantyúval a falra akasztható legyen. Egyes minták további előnye a teleszkópos fogantyú, amely lehetővé teszi a magasan lévő felületek víztelenítését anélkül, hogy székre vagy létrára lenne szükség.

Hogyan válasszunk vízlehúzót

Egy üveg lehúzó segít tisztán tartani a zuhanykabin üvegét. Ezért hatékonynak kell lennie, így figyelni kell a gumi végére. Válasszon szabványos méretű lehúzót a fürdőszobába. Ha a kabin keskeny üvegekből áll vagy további felszerelésekkel rendelkezik, válasszon kisebb vízlehúzót a zuhanyhoz. Ez lehetővé teszi a nedvesség eltávolítását a nehezen hozzáférhető helyekről is. Érdemes megvásárolni egy készletet különböző hosszúságú lehúzóvégekkel – nagy üvegekhez és kisebb felületekhez. Az ilyen lehúzókészletek további mikroszálas kiegészítőkkel megtalálhatók az EDAXO.hu oldalon. Segítségükkel nemcsak a vizet távolíthatja el az üvegről, hanem szárazra is polírozhatja a felületet.

A vízlehúzó fogantyúja kényelmesen illeszkedjen a kézbe, hogy könnyen használható legyen. Online áruházunkban találhat kontúros fogantyúval vagy csúszásmentes bevonattal ellátott üveg lehúzókat.

A vízlehúzók észrevétlen tisztítóeszközök, azonban hiba lenne a legolcsóbb modelleket választani. Gyorsan hatástalanná válhatnak. A végnek tökéletesen egyenesnek kell lennie, hogy szorosan illeszkedjen az üveg felületéhez. Válasszon kiváló minőségű üveg lehúzót a legjobb márkák termékei közül. Itt találhatóak a Wenko vízlehúzók – egy márka, amely érdekes megoldásairól és kiváló minőségéről ismert.

Ellenőrizze, hogy a lehúzó végén van-e lyuk vagy akasztó. Ez lehetővé teszi, hogy egy kampóra akassza a fürdőszobában vagy egy háztartási szekrényben, ahol tisztítószereket és háztartási vegyszereket tárol. Ez a kis részlet biztosan megkönnyíti a lehúzó tárolását.

Milyen típusú vízlehúzók léteznek

Ez a termékkategória nemcsak a zuhanyhoz való vízlehúzókat tartalmazza. Egy padló vízlehúzó is hasznos lehet a fürdőszobában. Nagyon divatosak mostanában a padlólefolyós, járható zuhanyzók, amelyeknél minden fürdés után szükség van a víz eltávolítására. Ez megkönnyíti a fürdőszoba rendbetételét is, miután a kicsik pancsoltak a kádban. Egy padló vízlehúzó a konyhában is hasznos, valamint az esővíz eltávolítására a terasz csempéiről vagy a külső lépcsőkről. Természetesen egy padló vízlehúzó szélesebb, és a fogantyúja hosszabb. Egy zuhanyüveg lehúzó kicsi, így nem foglal túl sok helyet a fürdőszobában. Hogy ne felejtse el a vizet eltávolítani az üvegről minden zuhanyzás után, válasszon egy falra szerelhető fogantyús vízlehúzót. Válasszon egy elegáns modellt, amelyet jól látható helyre akaszthat. Egy fém lehúzó egy esztétikus fogantyún illeszkedik a fürdőszoba stílusos dekorációjába, és szerves részévé válik. Így egy tisztítóeszköz is a fürdőszoba díszévé válik.

Az EDAXO.hu oldalon találhatóak olyan vízlehúzók és ablakmosók, amelyek kiemelkednek minőségükkel és lenyűgöző dizájnjukkal. Könnyedén igazíthatja őket igényeihez és a fürdőszobája dekorációjához.

pixel