Zuhany fejhallgató

( Termék mennyiség: 6 )

A zuhanyfej elengedhetetlen eleme a fürdőszobai szerelvényeknek. Szükséges mind a kádban, mind a zuhanykabinban. Egy rugalmas tömlőn lévő zuhanyfej nélkül a legtöbb higiéniai tevékenység nagyon nehéz lenne elvégezni. A modern zuhanyfejek különböző formákban kaphatók, és több kiegészítő funkciót is kínálnak, például a vízáramlás szabályozását vagy beépített szellőztetőt.

Hogyan válasszunk zuhanyfejet a víz megtakarítása érdekében

Egy standard zuhanyfej csak egy működési módot kínál - egyenletes vízsugárat nyomás alatt. Azonban vannak olyan modellek is, amelyek több működési módot kínálnak. Egy víztakarékos zuhanyfej szellőztetővel van felszerelve - a víznyomás jelentősen alacsonyabb, de elegendő a test hatékony öblítéséhez. Ennek eredményeként sokkal kevesebb vizet használ egyetlen zuhanyzáskor, mint a standard megoldások használata esetén. Zuhanyfejet lehet külön vagy tömlővel együtt vásárolni. Egy zuhanyfogantyú tömlővel jó megoldás, ha nem biztos a szerelési menet méretében. Ekkor az egész mechanizmust kicseréli és közvetlenül a csaphoz csatlakoztatja. Standard módon egy zuhanyfej kerek, de ha a klasszikus stílus nem illik a berendezéséhez - válasszon téglalap alakút. Az EDAXO.hu online áruházban különböző színű zuhanyfejeket talál. A standard ezüst zuhanyfogantyú mellett más, dizájneri javaslatokat is kínálunk. Jelenleg divatos a fekete, matt fürdőszobai szerelvény - ilyen modelleink is vannak. Azok számára, akik az elegáns stílust kedvelik, tökéletes megoldás lenne a rózsaszín arany színű zuhanyfej. Gyönyörűen díszíti a fürdőszobát glamour stílusban. Egy retro stílusú kádhoz a legjobb választás a réz árnyalatú zuhanyfej lenne. Ne feledje, a zuhanyfogantyú, a tömlő és a csap színe mindig azonos kell, hogy legyen.

Nemrégiben a esőzuhany, azaz esőzuhany vált nagyon divatossá - egy speciális típusú zuhanyfej. Rendkívül elegáns és modern megjelenésű. Ráadásul egy esőzuhany kevesebb vizet használ, mint egy zuhanyfej - a nyomás alacsonyabb. A zuhanyzás olyan, mint az esőben sétálni, és nagyon pihentető.

Zuhanyfejek víztakarékos funkcióval

Mielőtt konkrét modellt választana, érdemes megismerkedni azzal a technológiával, amely lehetővé teszi a víz megtakarítását a zuhanyfej használata során. A zuhany használata jelentős megtakarítást eredményez - így sokkal kevesebb vizet használunk, mint ha kádban fürdenénk. A víztakarékos zuhanyfej szellőztetővel van felszerelve, amelyet perlátornak is neveznek. Két típusú készülék áll rendelkezésre: belső és külső menetes szellőztető. A választás attól függ, milyen típusú csapot szerelt fel a fürdőszobában. Választhat olyan zuhanyfejet is, amely vízáramlás-korlátozóval van ellátva. Ne aggódjon - a víz nem fog hirtelen megállni - a készülék megfelelő színű világítással jelzi a túl magas fogyasztást.

Hogyan takaríthat még meg vizet a modern szerelvények használatával? A víztakarékos zuhanyfogantyú nem minden. Egy termosztatikus csap biztosítja, hogy a zuhanyból mindig a megfelelő hőmérsékletű víz folyjon. Így nem önt le literenként hideg vizet a lefolyóba, mielőtt meleg sugár alá lépne.

pixel