Tálca

( Termék mennyiség: 13 )

Tálcaink és reggelizőasztalaink kollekciójából remek módja a háztartásbeli tagok és a vendégek meglepetésének. Mindenkit különlegesnek éreztetnek és megkönnyítik az ételek tálalását.

Fémtálcák

A fémtálca tartósságot ötvöz az eleganciával. Számos modellt kínálunk, mindegyiket érdekes befejezések és könnyű használat jellemzi. A tálca mindennapi használatra és különleges alkalmakra is kiváló megoldás.

Reggelizőasztal

A reggelizőasztal lehetővé teszi, hogy teljes kényelemben szolgáljon fel reggelit az ágyban. Ideális azok számára, akik szeretik az étkezéseket szokatlan helyeken elfogyasztani. Reggelizőasztalunk kiválasztása biztosítja, hogy sokáig használható lesz.

Tálalódeszka

A sajtok és snackek tálalódeszkán történő kínálása jó módja az asztali beállítások változatosságának. A sajttálcák leggyakrabban bambuszból vagy fából készülnek. A köves tálcák, különösen azok, amelyeknek megmunkálatlan szélei vannak, szintén érdekesek és nagyszerű kiegészítői a modern, nyers asztali elrendezéseknek. Ezeket használhatja snackek, húsok vagy sushi tálalására.

Dekoratív tálcák

Egy dekoratív tálca nemcsak az elegáns kávé kínálására szolgál, hanem belsőépítészeti elemként is használható. A megfelelően választott tálcán elhelyezett gyertyák és díszek kompozíciója rendkívül stílusosan néz ki mind az étkezőasztalon, mind a nappali kanapé melletti dohányzóasztalon. Az óarany árnyalatú vagy mintás dekoratív tálcák tökéletes kiegészítői a glamour stílusú belső tereknek. Egy magas, áttört szegélyű, téglalap alakú dekoratív tálca beleillik egy romantikus retro stílusú nappaliba.

Reggeliző tálca

Az ágyban történő reggelizés a legjobb módja a lusta hétvége kezdésének. Egy összecsukható lábú reggeliző tálca tökéletes erre a célra. Ha a lábakat kinyitjuk, egy kis, de stabil reggelizőasztalt kapunk az ágyra, ahol élvezhetjük a finom reggelit. Az ilyen tálcák akkor is hasznosak, amikor ételt szolgálunk fel betegnek.

Dekoratív tálcák

Egy kerek fa tálca dekoratív kiegészítőként jól működik egy rusztikus konyhában. A nappaliba tükrös aljjal rendelkező dekoratív tálcákat ajánljuk. A rajta elhelyezett díszítések lenyűgöző hatást keltenek. Az ilyen dekoratív tálcák fontos elemek a glamour stílusú elrendezések kialakításában. Dekoratív tálcák gyönyörűen mutatnak egy előszoba konzolasztalán virágcserép alátéteként. Alkalmasak illatos gyertyák elhelyezésére is. Egy tálca mind dekorációként szolgál, mind megvédi a bútorokat a véletlen károsodástól, ha forró viasz szivárog ki a gyertyatartóból. Nézze meg konyhai és dekoratív tálcáink kollekcióját.

pixel