POMPOM textiltartály, 24 L, rózsaszín

  • Gyermekkincsek tárolására doboz
POMPOM textiltartály, 24 L, rózsaszín
POMPOM textiltartály, 24 L, rózsaszín
POMPOM textiltartály, 24 L, rózsaszín
POMPOM textiltartály, 24 L, rózsaszín
2 899,00 Ft
/ db brutto
Könnyű termék visszaküldés 30 nap a vásárlástól számítva
Ingyenes szállítás 18 000,00 Ft

POMPOM textiltartály, 24 L, rózsaszín. Az otthoni  tárgyak rendezése egyszerű lehet! Az üzletünkben kapható dobozokkal, kosarakkal és tárolóedényekkel könnyedén rendet teremthet dolgaiban. Nézze meg az üzletünkben elérhető tárolóedények teljes választékát.

A Pompom textiltartály a francia Atmosphera for Kids praktikus termék. A doboz méretei: 29 x 29 x 29 cm nagyon univerzálisak. Az baba rózsaszínű szín szép, és minden belső térhez illeszkedik. A cikk szép és stílusos megjelenésű, ezért nem kell elrejtenie a bútoraiban. A tetején is állhat - önmagában érdekes adalék.

Ez egy nagyszerű megoldás egy gyerekszobához - a kosárba nemcsak játékok, hanem könyvek, festészeti kellékek vagy más gyermekkincsek is beleférnek. Ezenkívül a konténer a ház más helyiségeiben található gyermeksarokban fog működni, hogy rendet tartson például a nappaliban. Rengeteg lehetőség van! A méretekhez viszonyított alacsony súly megkönnyíti a doboz szállítását. A doboz textil gyapjúból készült, amelynek fényével a doboz tartozik. A nem szövött anyag a tárolóedények gyártásában széles körben használt anyag, és jellegzetességei miatt különösen alkalmas gyermekek számára.

A termék jellemzői:

  • Pompom textil doboz
  • doboz méretei: 29 x 29 x 29 cm,
  • édes, rózsaszínű szín illik minden belső térbe,
  • ultrakönnyű edény, tökéletes egy gyerekszobához,
  • textil anyagból - gyapjú,
  • az Atmosphera for Kids francia márka terméke.
Termékkód:
48614
Uralkodó szín
rózsaszín
Uralkodó anyag
flizelina
Hosszúság (cm)
29
Szélesség (cm)
29
Magasság (cm)
29
Kérdez termékrol
Ha a fenti leírás nem elég az Ön számára, küldje el nekünk kérdését a termékkel kapcsolatban. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatok feldolgozása a Adatvédelmi irányelvek . Küldésükkel elfogadja annak rendelkezéseit.
Írja meg a véleményét
A te értékelésed:
5/5
Adja hozzá saját termékfotóját:
pixel