Szemetes ATRI, 6 l, WENKO

  • Minimalista hulladéktároló
Szemetes ATRI, 6 l, WENKO
Szemetes ATRI, 6 l, WENKO
Szemetes ATRI, 6 l, WENKO
Szemetes ATRI, 6 l, WENKO
Szemetes ATRI, 6 l, WENKO
Szemetes ATRI, 6 l, WENKO
Bestsellrunk
12 999,00 Ft
9 299,00 Ft
/ db brutto
Mentsz 28% (3 700,00 Ft).
Könnyű termék visszaküldés 30 nap a vásárlástól számítva
Ingyenes szállítás 18 000,00 Ft

A minimalista kozmetikai hulladéktároló esztétikus hulladéktárolást és kényelmes használatot biztosít

  • Praktikus fürdőszobai kosár:Egy takaros ATRI fürdőszobai konténer a kozmetikai hulladékok számára. Lehetővé teszi a mindennapi hulladék elegáns tárolását és megakadályozza a szagok terjedését.
  • Elegáns hulladéktárolók:A konténer láthatatlanná teszi a szemetet és a tárolására szolgáló zsákot. A kosár belsejében egy speciális betét található, amelyre a táska kerül. Az egész szépen el van rejtve a tartály belsejében.
  • Forgó fedél:A dönthető fedél megkönnyíti a hulladék bedobását. Sőt, tartalma esztétikusan el van rejtve.
  • Kosár űrtartalma a kozmetikai hulladékok számára:A kiváló minőségű műanyagból készült kosár 6 literes. Sikeresen dobhatja ki benne a zsebkendőket, vattakorongokat, higiéniai termékeket és egyéb tárgyakat.
  • Minimalista megjelenés:A kosár fekete, matt színe univerzális, és számos kiegészítővel kombinálható. Tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába, valamint a vendég WC-be és még más helyiségekbe is.

A német WENKO cég 6 literes ATRI hulladékgyűjtője egy fürdőszobai tartozék, amely lehetővé teszi a kozmetikai hulladékok kényelmes és esztétikus tárolását. A kosár csuklós burkolattal rendelkezik. Kiváló minőségű matt fekete műanyagból készült. Van egykivehető betétemely lehetővé teszi a táska maszkolását, hogy ne nyúljon ki kívülről. Gyorssá és higiénikussá teszi a tartály ürítését. A tartály méretei: alsó átmérő 21,2 cm, felső átmérő 19,6 cm, magasság 25,5 cm.

Gyártó
Termékkód:
67522
Térfogat
6 l
További jellemzők
forgatható fedél
,
kivehető betét
Uralkodó szín
fekete
Uralkodó anyag
műanyag
Hosszúság (cm)
21
Magasság (cm)
25,5
Shipping condition
összeszerelt
Kérdez termékrol
Ha a fenti leírás nem elég az Ön számára, küldje el nekünk kérdését a termékkel kapcsolatban. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatok feldolgozása a Adatvédelmi irányelvek . Küldésükkel elfogadja annak rendelkezéseit.
Írja meg a véleményét
A te értékelésed:
5/5
Adja hozzá saját termékfotóját:
pixel