Gyors konyhai metamorfózis - hogyan változtathatja meg egyszerűen a konyháját?

2021-02-12
Gyors konyhai metamorfózis - hogyan változtathatja meg egyszerűen a konyháját?

A ház gyakorlatilag minden belső terét megváltoztathatja - Elég hozzá néhány új, apró felszerelés. Ily módon megkapjuk a frissesség hatását, a belső tér új karaktert ölt. Hogyan készítsünk sikeres konyhai átalakítást?

A konyhát sokan az otthon szívének tartják. Itt készítjük és gyakran eszünk ételeket. Ez a legkellemesebb beszélgetési hely. Az új építkezés és az otthoni szabadtér divatja miatt a konyha nappali zónává vált. Ez az elrendezés reprezentatív hellyé teszi, már nem zárhatjuk be annak ajtaját és a vendégeket a nappaliba vezethetjük.

A nappali felé nyitott konyha elrendezése azért nehezebb, hogy a tárolónak szó szerint mindent tárolni kell. A modern konyhában a konyha felületek üresek és sterilek, a háztartási gépek el vannak rejtve a beépített bútorok alatt, az asztal pedig az ebédlőbe kerül. Lehetetlen azonban minden felszerelést elrejteni a konyhaszekrényekben. Ezért válasszuk ki nagyon körültekintően az olyan elemeket, mint például az edényszárító vagy a mosószer-adagoló.

Mosogató Szárító - tervezőeszköz

Még a mosogatógéppel felszerelt konyhában is rendelkeznie kell szárítóval az edények számára, amelyeket kézzel kell elmosogatni. Szerencsére a régi műanyag szárítók ideje a múlté. Ma az ürítő szép kiegészítője lehet a konyhának. A fémszárítóknak érdekes formája van, nemcsak ezüst vagy fehér, hanem fekete is. A sarok szárító jó ötlet hogy kihasználjuk a szabad helyet a konyhában.

A műanyag edény csepegtetők szép és nagyon ötletes formák. A műanyagot és a fémet gyakran kombinálják a jobb vizuális hatás elérése és a szárító funkcionalitásának növelése érdekében. Az extrém minimalisták számára edényszárító lapok elérhetőek. Ez egy újdonság, amely remekül működik a nappaliba nyitott konyhákban. A pulton nincs klasszikus szárító. Az edények mosása után helyezzen el egy nedvszívó mikroszálas bevonattal ellátott szilikon lapot. Tisztítás után szárítsa meg, tekerje fel és tegye egy fiókba. Ennek köszönhetően a szárító nem foglal helyet a pulton, és a halom szárító edény nem rontja a konyhája kinézetét.

Dekoratív és praktikus mosogatószer-adagoló

Nem elegáns vagy kényelmes helyzet, amikor a táskák és a szemeteskosarak valahogy ki vannak téve, nagyon jól láthatóak. Kerülje el, hogy méter feletti magasságban, valamilyen felület közepén, vagy azon a helyen helyezzék el őket, ahová leggyakrabban nézünk. Tegye láthatatlanná vagy akár kissé elrejtetté a fürdőszobai kosarat. Ruha anyaggal le lehet fedni diszkrét sarokba helyezni, vagy aklár üres helyre a bútorok közé vagy ajtós szekrénybe llehet szintén helyezni, vagy ajtós szekrénybe helyezhetők. Ne feledje azonban, hogy könnyen hozzáférni.Fontos hogy a dolgok ki- és betétele ne jelentsenek számunkra problémát.

A szemeteskuka tisztasága

A nehézkes szárítókkal együtt eltűntek a konyhapulton lévő mosogatószeres üvegek. Ma mosogatószert öntünk egy gyönyörű adagolóba, amely egy praktikus konyhai eszköztár része lehet. Mosogatási kellékek - szivacsok, ecsetek és mosogatórongyok már nem hevernek a mosogatóban. Az adagolóval ellátott szerszámkészlet a legjobb módja annak, hogy a konyhapult ne legyen a mosogató körüli vízbe. A szivacs tartó egyszer és mindenkorra megoldja ezt a problémát.

A mosogatószer-adagolóval ellátott eszköztárak esztétikusak és nagyon elegánsak. Tökéletes a konyhához, amely a nappali része. Nem csak praktikus, hanem gyönyörű is - az egyszerű formák és a színek nagy választéka megkönnyíti a konyhai eszközkészlet kiválasztását.

A konyhai mosogató mellett van egy folyékony szappanadagoló is. Ez lehet az eszköztár egyik eleme. A folyékony szappanadagoló igazi dísze lehet konyhai munkalapjának. Az adagolók választéka óriási - az ökológiai, bambusz palackokból a halhatatlan kerámián át a márvány ig.

Rendezze be stílusosan a konyháját

A konyhai eszközök praktikus korlátai akasztókkal nem skandináv találmány. Az ilyen típusú konyhai kiegészítők már régóta léteznek - fém fogasok és további polcok hasznosak lesznek minden konyhában. Mindent kéz alatt van , amire szükség lehet. A sínek a felső konyhaszekrények alatt vannak rögzítve. Nekik köszönhetően elegáns konyhai eszközöket jeleníthet meg, amelyek stílust adnak a konyhának és életet lehelnek a belső térbe.

Az akasztók elengedhetetlenek muszály kézközelben lenniük. A bútorok fúrása nem jó ötlet. Jobb megoldás az akasztó, amelyet felszerelhetsz az ajtókon vagy a fiókokon. Minimalisták és nagyon diszkrétek, éppen ezért jól illeszkednek a modern konyhai berendezésekhez.

A Védőlap - praktikus dekoráció a konyhához

Végül van egy védő üveg főzőlapunk az Ön számára. Megfelelő egy gáztűzhelyes kis konyhában is. Amikor a főzőlapot a tűzhelyre helyezi, további munkafelületet kap. Az üveg lemezeket fel lehet cserélni vágódeszkára vagy hőálló edény tartóra a Védőlemez védi a falat a fröccsenéstől főzés közben. Az üveget sokkal könnyebb tisztítani, mint a tapétát vagy a csempét.

Az üvegvédő lemezek előnye a minták és színek gyakorlatilag korlátlan választása. Választhatunk grafikus panelek, természetes kő, például márvány utánzatai vagy bármilyen színű, egységes üvegtáblák között. De ez nem minden - a főzőlap lehet egy darab üveg, amely a főzőlap teljes felületét lefedi, vagy két lemezre osztható, amelyek együtt vagy külön is használhatók.

Tehát a védőlemez segítségével új színt vagy dekorációt hozhat konyhájába. A lemeznek hasonlitania kell a konyhai elrendezés domináns színeire. Ez egy praktikus kiegészítő, amely erős elrendezési akcentus is lehet, valami dekoráció formájában a fürdőszobában.

Mutass többet Február 2021

Ajánlott

pixel